Posie Rayne LaBrant- Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, родители

Позиция Лабрант е известна американска личност, която стана международна известност, след като публикува сладка снимка в профила си в Instagram. Публикувайки очарователни снимки на себе си и своите братя и сестри, тази сладурана натрупа над 1,6 милиона последователи към август 2021 г.

Тя също е член на The LaBrant Fam, канал в YouTube с над 13,1 милиона абонати. В тази статия ще обсъдя Posie LaBrant Wiki, биография, рожден ден, семейство и друга информация.

Бързи факти

Истинско име Поза Рейн Лабрант.
Дата на раждане 28 декември 2018 г.
Възраст (към 2020 г.) 2 години.
Място на раждане Калифорния, САЩ
Професия YouTuber и личност в социалните медии.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
Националност Американски.
Религия католик.
Етническа принадлежност Бяло.
Резиденция Хънтингтън Бийч, Калифорния, САЩ.
Училище Домашно обучение.
родители татко Коул Лабрант.
мамо Савана ЛаБрант.
Братя и сестри сестра Everleigh Rose Soutas.
Братко Зеландия Коул Лабрант.
Цвят на очите Син.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 2′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 12 кг.
Цвят на косата Рус.

Пози Рейн Лабрант Възраст и ранен живот

Пози Рейн Лабрант е пълното име на това очарователно малко дете. Тя е родена на 28 декември от любящи родители, така че нейната зодия е Козирог.2018 г. в Калифорния, САЩ Родителите на този YouTuber са Савана и Коул ЛаБрант (баща). Коул е американски актьор и личност в YouTube, известен с The LaBrant Fam. С Бейлър Барнс и Джон Стивън Грайс, той формира Dem White Boyz на Vine. Той писа за бащинството в Instagram.

Всеки ден оценявам Савана, че ми даде Everleigh. Не съм сигурен колко нетърпелив щях да създам семейство, ако не се бях влюбил в майка. Срещата със Савана и Евърли беше лесна.

Исках го веднага; това беше безсмислено. Божият план за моя живот беше различен, но по-добър. Децата са най-голямото ми богатство. Не мога да си представя ден или живот без тях. Животът ми щеше да е много различен без Савана.

Щях да съм на 24, неженен и без деца. Това вероятно е мечтата на всеки мъж. Благодарен съм за Божия дар на живота.

Savannah LaBrant (бивша Savannah Soutas) е популярна онлайн. Тя е инфлуенсър, блогър и фотограф. Родителите на Пози Лабрант са женени с две деца.

Зеланд Коул ЛаБрант е роден през 2020 г. в 2:42 сутринта. Евърли Роуз Сутас е по-голямата полусестра на Пози. Савана роди Евърли на 14 декември 2012 г., докато излизаше с Томи Смит.

  Пози Рейн Лабрант

Posie Rayne LaBrant (Източник: Pinterest)

кариера

Пози ЛаБрант е член на The LaBrant Fam, един от най-абонираните американски канали в YouTube. По-рано беше известен като Cole&Sav. Пози беше спомената за първи път в канала във видео, в което родителите й научават, че очакват първото си дете заедно.

Видеото беше пуснато на 9 май 2018 г. Първото видео на канала, озаглавено „Селена Гомез, ще отидеш ли на бала с мен? – Cole LaBrant“, беше пуснат на 25 януари 2015 г. и привлече вниманието на 5,3+ милиона души към август 2021 г.

„4-ГОДИШНОТО МОМИЧЕ И ТАТКО ПРАВЯТ НАЙ-СЛАДКОТО КАРАОКЕ ЗА ПОДВОДНО ПЪТУВАНЕ!!!“ е най-популярният видеоклип в канала на LaBrant. който беше публикуван на 22 юни 2017 г. Досега е получил над 99 милиона гледания.

Семейство ЛаБрант пусна емоционално видео, озаглавено „Тя беше диагностицирана с рак“. (документален филм)“ на 28 август 2021 г. Американските YouTubers разкриха в своя официален канал в 42-минутно видео, че Posie може да има рак.

Двойката обаче бързо получи негативна реакция от своите последователи, след като каза по-късно във видеото, че дъщеря им няма рак. Коул и Савана започнаха видеото, като заявиха, че са сигурни, че Пози Лабрант има здравословни проблеми.

Те обаче потвърдиха, че дъщеря им е в безопасност. Те също така написаха „добре и здравословно“ в описанието на този YouTube канал. Това видео изобразява три семейства, болни от рак.

Нетна стойност на Posie Rayne LaBrant 2022

Нетното състояние на Posie Rayne LaBrant е около 1 милион долара към 2022 г.

Факти

  • Шантел Пейдж, нейната леля по майчина линия, много я обича. Шантел е добре позната певица и текстописец, която все още е член на Flipsyde (R&B момичешката група).
  • Дебора Сутас, бабата на Пози по майчина линия, е добре позната интернет личност.
  • Пози ЛаБрант също е близка с чичовците си по бащина линия Джак, Клей и Люк ЛаБрант.
  • Савана и Коул бяха жестоко наказани за това, че обявиха в YouTube, че дъщеря им е диагностицирана с рак.

Популярни Публикации