Попи Лий Фрайър- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Попи Лий Фрайър е английска актриса и изгряваща певица, най-известна с ролите си във филми като Хелън Уест, Моята братовчедка Рейчъл и Малките Айнщайни: Нашето голямо огромно приключение. Попи Лий Фрайър получи номинация за най-добра главна актриса в телевизионна драма за изпълнението си на Софи Ейнсуърт във филма Dead Gorgeous.

Бързи факти

Пълно име: Попи Лий Фрайър
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 33-25-33 инча
Родно място Саутуорк, Лондон,
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
образование Театрална школа Силвия Млад

Биография на Попи Лий Фрайър

Попи Лий е роден в Southwark, Лондон, Англия, на 16 април 1995 г. (на 26 години). Досега тя пази в тайна самоличността на родителите и братята и сестрите си. По същия начин тя е със смесен етнически произход и британска националност (британка, ирландка, скандинавка, французойка и германка). Нейната зодия е Овен, а тя е права.

По същия начин тя желае кариера като актриса от ранна възраст и започва кариерата си на шестгодишна възраст. Освен това тя беше интелигентно дете. На четиригодишна възраст тя се записва в театралното училище Силвия Янг. Допълнителна информация за нейното образование се пази.Височина и тегло на Попи Лий Фрайър

Зашеметяващата актриса е висока приблизително 5 фута 6 инча и тежи приблизително 57 килограма. Тя има прекрасно тяло с размери 33-25-33 инча. По същия начин тя има ярко сини очи и руса коса. Допълнителни подробности за външния й вид са пропуснати.

кариера

Попи започва актьорската си кариера през 2001 г. с ролята на младата принцеса Ирен в телевизионния сериал Wilhelmina. По-късно получава роли в сериали като Helen West (2002), Belonging (2004), Little Einsteins (2005–2009), Casualty (2006) и Dustbin Baby (2008).

Освен това тя участва като Софи в телевизионния сериал Deas Gorgeous (2010). Тя получи широко признание в резултат на тази роля. По същия начин тя се появява в различни други роли, включително The Bill (2010), Doctors (2012), Lake Placid: The Final Chapter (2012), In the club (2014–2016) и Torvill and Dean92018).

Освен това тя е участвала в сериали като Eve (2015–2017), Ackley Bridge (2017–2019) и In my skin (2018-2021). Другият й сериал My Name is Leon, в който ще участва, все още не е обявен. По същия начин талантливата актриса е писала съобщения за предстоящите си филмови роли. Славата й идва от ролята й на Джун във филма от 2006 г. „Малките Айнщайни: Нашето голямо огромно приключение“. Това е британска версия на филма, преиздадена през 2010 г. като Little Einsteins: Rocket’s Firebird Rescue.

Феновете се влюбиха в ролята й, защото беше толкова убедителна. Освен това тя играе Мери Паскоу в My Cousin Rachel (2017) и Агата в Dogman (2020). Освен това тя озвучава Лидия в Rainbow Magic: Return to Rainspell Island (2010). През цялата си кариера тя спечели широко признание за невероятните си изпълнения.

Попи Лий Фрайър Нет Уърт

Попи Лий е добре позната актриса, която в момента е класирана сред най-популярните телевизионни актриси във филмовата индустрия. Тя е натрупала нетна стойност от приблизително 1,5 милиона долара, което я прави една от най-богатите актриси. Нейната месечна заплата и доходи в момента не са известни. Тя е нейният основен източник на приходи. През цялата си кариера тя постигна значителен успех и знаменитост.

Попи Лий Фрайър гадже, запознанства

Към момента тя е необвързана. Няма информация за предишната й връзка. Тя е малко частна личност, която иска да се концентрира върху кариерата си в момента.

Популярни Публикации