Попи Гилбърт - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Попи Гилбърт е млада британска актриса от Лондон, Англия. Тази звезда постигна международно признание за ролите си в телевизионни предавания като The Pale Horse и Leonardo.

Бързи факти

Пълно истинско име Попи Гилбърт.
Дата на раждане 1994-1996 г.
Възраст (към 2021 г.) 25-27 години.
Място на раждане Англия, Обединеното кралство.
Живея в момента Лондон, Великобритания.
Етническа принадлежност Английски.
Националност британски.
Професия актриса.
Нетна стойност £500K-£750K британски лири, към 2021 г.
Квалификация Завършвам.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми – 53 кг
Цвят на косата Червен.
Цвят на очите Син.
Съпруг Нито един.
Религия Кристиян.
родители баща – Г-н Гилбърт.
майка – г-жа Гилбърт.
Братя и сестри Брат – Неизвестен.
сестра
Зодия ЧЕ.
Алма матер Гилдхол училище за музика и драма.
Семейно положение Неомъжена.
гадже неизвестен

Възраст и ранен живот на Попи Гилбърт

Попи Гилбърт е роден в Англия, Обединеното кралство, между 1994 -1996 . Тя е на възраст между 25-27 години . Тя е израснала в Лондон, където е посещавала Гилдхолското училище за музика и драма. Попи завършва основното и средното си образование в местно училище в родния си град. Тя е родена в Обединеното кралство и има британско гражданство.

Височина и тегло на Попи Гилбърт

Тази зашеметяваща актриса има червена коса, която контрастира добре със сините й очи. Тя е стройна и е 5 фута 4 инча висок средно (162 см). Попи има естествено силен метаболизъм, но разбира необходимостта от консумация на питателни храни. Нейната диета е богата на зелени зеленчуци, плодове, ядки, храни с високо съдържание на протеини и т.н. Тя тренира поне четири дни в седмицата. Гилбърт тежи около 53 кг.  Попи Гилбърт

Попи Гилбърт

Нетната стойност на Попи Гилбърт

Колко е нетната стойност на Попи Гилбърт? Според IMDb тя има шест актьорски заслуги. Преди да направи своя дебют на екрана през 2020 г., Попи е работила на различни длъжности и си е създала репутация в развлекателната индустрия. Тя струва между £10 000 и £20 000 в британски лири всеки епизод. Нетното състояние на Попи Гилбърт се оценява на между £500K и £750K британски лири към октомври 2022 г. Тя води богат начин на живот и има великолепно имение в Лондон. Тя също има голяма колекция от луксозни чанти, бижута, обувки и дрехи.

кариера

Тя имаше първата си роля на екрана през 2020 г. с първия си телевизионен сериал Call the Midwife, в който играеше Лесли Пайк в един от епизодите. Тя играеше важни роли в много пиеси. Впоследствие Гилбърт се появява в The Pale Horse, телевизионен мини-сериал. Тя изигра героя Томасина Тъкъртън. Попи получи участие в два от най-големите проекти в кариерата си през 2021 г., която се оказа страхотна година за нея. Тя направи своя телевизионен дебют като Джиневра де Бенчи в драматично-историческия сериал „Леонардо“.

Нейната роля в телевизионния мини-сериал Stay Close също беше добре приета от публиката. Барби беше името на героя на Гилбърт. Попи изигра главния герой в Chloe, телевизионно шоу, продуцирано от Аманда Бойл и Алис Сийбрайт през 2022 г. Ерин Дохърти като Беки, Джак Фартинг като Ричард, Били Хоул като Елиът, Пипа Бенет-Уорнър като Ливия, Брандън Майкъл Хол като Джош и други са сред видните членове на актьорския състав.

Попи Гилбърт гадже и срещи

С кого се среща Попи Гилбърт? Много от нейните почитатели са нетърпеливи да научат за състоянието на връзката й, но със съжаление ви съобщаваме, че тази актриса все още не е готова да обсъжда любовния си живот. Попи не е имала романтични връзки с никоя от колегите си. В резултат на това коментирането на личния й живот е доста трудно за мен. Надявам се, че тази актриса ще разкрие повече информация за партньора си на своите последователи в бъдеще.

Популярни Публикации