Полин Синклер- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Полин Синклер е най-малката дъщеря на Вин Дизел. Полин Синклер вече е известна в медиите благодарение на богатите си родители.

Бързи факти

Пълно име: Полин Синклер
Дата на раждане: 14 март 2015 г
Възраст: Шест години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Дете на знаменитост
Държава: Америка
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Ангелите
Националност американски
Религия Кристиян
баща Вин Дизел
Майка Палома Хименес
Братя и сестри Ханя Райли Синклер и Винсент Синклер

Биография на Полин Синклер

Полин Синклер е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 14 март 2015 г. В момента е на седем години и носи името Полин. По същия начин тя е родена от баща му Вин Дизел, актьор, продуцент и режисьор от Съединените щати.

Палома Хименес, нейната майка, е мексиканска актриса и модел. Полин е наречена в чест на близкия приятел на баща си, Пол Уокър, колегата от Бързи и яростни, който загина при автомобилна катастрофа през 2013 г. По същия начин тя е сестра на Ханя Райли Синклер и има брат на име Винсент Синклер. По същия начин Полин се разбира добре с братята и сестрите си.Освен това Полин е от американска националност и е християнка. Според астрологията слънчевият знак на Полин е Риби. По отношение на образованието, Полин посещава училище в Съединените щати. Учителите й я обожават и тя е най-добрият ученик в училището.

  Възраст на Полин Синклер

Полин Синклер

Височина и тегло

Полин все още е дете и размерите на тялото й се увеличават. В момента точните й физически мерки се преразглеждат. Височината, теглото, измерванията на гърдите, талията и бедрата, бицепсите и размерът на роклята на това малко момче са официално неизвестни. Освен това тя има черни очи и черна коса. Освен това Полин е много мила и прекрасна млада дама. Тя предпочита поли и винаги е облечена подходящо.

кариера

Полин Синклер все още е твърде млада, за да започне професията си, но има добри шансове да последва стъпките на родителите си.

Палома Хименес и Вин Дизел

Дизел е американски актьор, режисьор, сценарист и продуцент. Вин е един от най-касовите актьори в света, най-известен с ролята си на Доминик Торето в трилогията Бързи и яростни. По същия начин тази личност имаше своя актьорски дебют през 1990 г. с драмата 'Пробуждания'. По-късно в кариерата си той участва във филми като Multi-Facial (1995), Saving Private Ryan (1998) и The Iron Giant (1998). (1999).

Палома Хименес е мексикански модел и актьор. Междувременно Палома беше известен модел в модната индустрия на Мексико, преди да се премести в Съединените щати. Paloma представлява някои от най-успешните световни марки, включително Honda, Pantene и Coca-Cola. Освен това тя участва в мексиканския комедиен и вариететен телевизионен сериал от 2004 г. Otro Rollo con: Adal Ramones.

Нетната стойност на Полин Синклер

Като звездно дете, Полин живее много охолно със семейството си. По същия начин тя е млада жена, която все още не е стартирала професионалната си кариера. В резултат на това Полин не печели пари сама. В момента звездното дете се къпе на огромното богатство на родителите си. За сравнение се съобщава, че баща й, Вин Дизел, има нетна стойност от приблизително 200 милиона щатски долара.

  Нетната стойност на Полин Синклер

Полин Синклер

Полин Синклер Гадже, Запознанства

Синклер е дребничко момиченце, което е само на седем години. Тя е твърде млада за връзка, тъй като се концентрира върху завършването на основното си образование. Родителите й, от друга страна, Вин Дизел и Палома, са заедно от близо 14 години.

Популярни Публикации