Поглед отвътре във връзката на Дани Грифин и Абигейл Коуен

Абигейл Коуен стана известна във филмовата индустрия след участието си в Fate: The Winx Saga през 2021 г. Програмата обаче оказа влияние върху не само нейния статус. След излъчването на епизода започнаха да циркулират слухове относно нейния живот. Слуховете за връзката й с колегата й от програмата Дани Грифин бяха особено популярни в интернет. Коуен и Грифин потвърдиха връзката си в края на 2021 г. след период на съмнение. И ако нейният Instagram е някаква индикация, те може да са се срещали, преди някой да разбере за тях.

Връзката на Абигейл Коуен и Дани Грифин

Коуен и Грифин се срещнаха случайно. Програмата отвори покани за кастинг през август 2019 г., а продукцията за първия сезон започна в Ирландия през септември 2019 г. По същия начин продукцията за втори сезон започна през юли 2021 г. и приключи през октомври 2021 г.

Тези дати са забележителни, тъй като двойката току-що стана официален Instagram през октомври 2021 г., точно около приключването на снимките на втория сезон. На 2 октомври 2021 г. звездата от Stranger Things потвърди връзката им, като публикува сладка огледална снимка между двамата. хубаво!! тя написа снимката. На следващия ден дойде времето на Грифин да направи същото. Той също сподели селфи със съобщение Отписване и тагна акаунта на Коуен в Instagram в процеса. Дани Грифин

Публикациите един за друг вече са често срещани в профилите им в Instagram. Те са били на мач на Florida Gators и дори са претърпели корабокрушение на остров заедно. Първоначално те помолиха всички да не оказват помощ, но в крайна сметка промениха мнението си. Те също така имаха няколко изяви на червения килим, най-вече на Седмицата на модата в Париж през март 2022 г. Въпреки това, тя може да е направила няколко препратки, че Грифин е нейно гадже, преди нещо от това да стане публично достояние.

Коуен сподели снимка на непознат човек на 10 октомври 2020 г. Човекът, който прилича на Грифин, беше дегизиран на снимката, със скрита глава над веждите. Датата също може да има някакво значение. Тя сподели снимката на 10 октомври 2020 г., което беше близо до деня, когато направиха Instagram официален година по-късно. Хората в секцията за коментари също предположиха, че мъжът е нейно гадже. Но тъй като никой не разпозна индивида, техните теории спряха.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Абигейл Коуен (@abbeycowen)

Предишни връзки на Абигейл Коуен

Коуен никога не е обсъждала директно връзката си с Грифин, но тя даде няколко пикантни неща за ранния си живот. По време на интервю за Nylon през април 2021 г. тя призна, че винаги е не харесвала срещите като цяло. Винаги съм мразила срещите, каза тя на Найлон. Мога да кажа, че презирам първите срещи.

 Дани Грифин

Тя смяташе, че първите срещи са неудобни и че и двете страни просто се опитват да впечатлят другата. Когато я попитаха за най-лошата й среща, тя си спомни една, която е имала с момче в гимназията. Тя никога повече не проговори с мъжа след това неудобно и ужасно излизане. В друго интервю за Coupe De Main тя си спомня момент, в който е мечтала да се раздели с бивш партньор и как раздялата е станала точно както си е представяла. Може би времето й с Грифин ще бъде различно този път? Времето само ще покаже.

Популярни Публикации