Поглед към връзката на Парис Берелк и Рис Атайд

Парис Берелк е във връзка с любовника си Рис Атайд след раздялата с бившия й партньор Джак Грифо. И изглежда, че любимият й е спечелил сърцето й, тъй като двойката споделя прекрасни моменти в Instagram и други социални медийни платформи. Берелк дори описа настоящата си връзка като най-здравословната, която някога е имала.

Берелк се вижда с приятеля си от две години.

През октомври 2020 г. Berelc обяви връзката си в Instagram със своя любим личен треньор Athayde за официална. 23-годишната актриса подписа снимка на двете целувки, Missed #nationalboyfriendday от няколко. Оттогава двойката държи почитателите си в течение на любовния си живот. През октомври 2021 г. Berelc и Athayde отпразнуваха първата си годишнина. Актрисата приветства любимия си като фантастичен спътник в поредица от снимки, които сподели в Instagram. Един намаля, остават още много. Не можех да поискам по-добър бизнес партньор. Скъпа, честита годишнина. Обожавам те, тя придружи снимката с бяло сърце емоджи. Освен това, на рождените си дни двойката качи свои изображения, показващи любовта си един към друг.

 Парис БерелкЗа рождения ден на Атайде през септември 2021 г. актрисата публикува снимка на морския бряг на двете целувки. Тя изпрати съобщение, в което се казваше, че никога не съм срещал някой толкова внимателен и грижовен като теб. Благодарен съм, че мога да се събуждам близо до теб всяка сутрин. Вие добавяте красота към живота и ми се иска всички да гледат на света по начина, по който го правите. Винаги ще те обожавам xo Нейният партньор отдаде подобна прекрасна почит на 23-ия рожден ден на Berelc през декември 2021 г. два месеца по-късно. Ти порасна толкова много през последната година и думите не могат да обяснят колко се гордея с теб, написа Атайде, приветствайки я като най-добрия съквартирант. Той също така благодари за всичките им пътувания, като каза, че няма търпение да види какво следва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Парис Берелк (@theparisberelc)

Парис Берелк е в добри отношения с приятеля си.

Berelc обсъди връзката си с Athayde в интервю от май 2021 г. за US Weekly. Тя спомена, че е имала няколко предишни връзки, но сегашната й е единствената, която изглежда по-зряла. Това е като първата ми здрава връзка, каза звездата от Mighty Med. Освен това тя разкри, че Атайде винаги е твърдял, че Бог я е довел в живота му.

 Парис Берелк

Athayde е основател на треньор и главен опитен директор на Dogpound Gym, както и съосновател на Phantom Fits. Той е добре известен със сътрудничеството си с известни личности като Райън Сийкрест, Хю Джакман и други известни актьори. Преди това актрисата се срещаше с колегата на Алекса и Кейти, Грифо. Въпреки че не е ясно защо бившата двойка се разведе, Berelc призна раздялата им в Instagram Stories през януари 2021 г. На въпроса какво се случи между нея и бившия й, актрисата каза, Разделихме се… Продължих… Това е заключението на разказа… това е всичко, което трябва да знаеш. Сега Грифо се среща със Силвия ван Хувен.

Популярни Публикации