Поглед към връзката на Майкъл Бубле и Луисана Лопилато

Майкъл Бубле е баща за четвърти път и очаква още едно дете от съпругата си Луисана Лопилато. При бърз поглед към новото музикално видео на съпруга си, последният показа бебешката си издутина. TMZ получи предварителен преглед на предстоящото видео на Майкъл за I’ll Not Love You. Луизана се появява в края, измъквайки съпруга си от сцена на сън и разкривайки, че е бременна. Майкъл и Луисана вече са родители на три деца. Музикантът все още не е отговорил на четвъртата бременност на жена си.

Всичко, което трябва да знаете за брака на Майкъл Бубле.

Тя е родена като Luisana Loreley Lopilato de la Torre и е добре известна актриса, модел и бивша певица. От 2002 до 2004 г. е член на групата Erreway. Луизана прави своя телевизионен дебют през 1997 г. като гост-звезда в детската музикална сапунена опера Chiquititas, последвана от роля в теленовелата Mi family es un dibujo през 1998 г. През 2002 г. тя изобразява Миа Колучи в теленовелата Rebelde Way. Тя получи няколко актьорски възможности след участието си в Rebelde Way и подписа с Pol-Ka Productions, с които продуцира две теленовели. Майкъл беше номинирана за наградата Martin Fierro за най-добра поддържаща актриса за ролята си на Паола Ардженто в телевизионния сериал Casados ​​con Hijos.

 Майкъл БублеТя прави своя певчески дебют в телевизионния сериал Chiquititas, освен че е актьор. След появата си в Rebelde Way, четирима видни актьори от сериала сформират поп група, наречена Erreway, която включва Бенджамин Рохас, Луисана Лопилато, Фелипе Коломбо и Камила Бордонаба. Senales през 2002 г., Tiempo през 2003 г. и Memoria през 2004 г. са трите им студийни албума. След две години групата се разпада. От 2006 до 2010 г., роденият в Буенос Айрес, Аржентина, беше лицето на компанията за бельо Promesse. Участвала е и в реклами в Аржентина и Израел за компании като Sugus Combinados, McDonald’s, Blackberry, 47 Street и други.

 Майкъл Бубле

Хронология на връзката на Майкъл Бубле и Луисана Лопилато

Майкъл Бубле и Луисана Лопилато започват да се срещат през 2008 г. и се женят през 2009 г. Двамата се женят през март 2011 г. в Буенос Айрес. Те имат три деца: Ноа Луис Едуардо, Елиас Дарио Деметрио и Вида Амбър Беатрис. Ноа беше диагностициран с хепатобластом, вид рак на черния дроб, през 2016 г., което накара Майкъл да отложи планираното си турне и да прекарва повече време с детето си. Ной се излекува и сега е във форма и здрав.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Michael Bublé (@michaelbuble)

Популярни Публикации