Поглед към връзката на Крисчън Камарго и Джулиет Райлънс

Кристиан Камарго и бившата му съпруга Джулиет Райлънс бяха отличени за ролите си в трагедиите на Шекспир „Както ви харесва“ и „Бурята“ през 2012 г. Работата им беше описана като изключително вълнуваща и почти безупречна от New York Times. В него се казваше, че те никога не трябва да печелят по-добри признания, независимо колко упорито работят през целия си живот. Професионалното партньорство на двойката продължава с филма от 2012 г. „Дни и нощи“, режисиран от Камарго и с участието на Райлънс.

Двойката изглеждаше съвместима, с успех както в професионалния, така и в личния си живот. Но, за голямо учудване на мнозина, те вече не са заедно. Камарго вече е баща на детето си с новата си приятелка. И така, какво стана с Камарго и жена му?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Juliet Rylance (@julietrylance)Връзката на Крисчън Камарго и Джулиет Райлънс

Камарго се запознава със съпругата си Райлънс през 1997 г., докато работи върху филм в Лондон. Тогава той беше на 26 години, а тя едва на 18. Той имаше тридневно увлечение по Райлънс, но двамата останаха приятели. Те планираха да се срещнат през март 2008 г., когато тя беше в Ню Йорк. Веднага започнаха да се срещат. Камарго беше лудо влюбен в нея. Той й предложи два пъти, преди тя да приеме третия път.

 Кристиан Камарго

Те решиха да се оженят през ноември 2008 г., в последната вечер от продукцията на Камерън „Всички мои синове“. Към тях се присъединиха неговите колеги Джон Литгоу и Даян Уист, които изпяха сватбена песен за тях. Райлънс се видя омъжена пред стотици хора, с голяма карета, която я превозваше до огромното тържество като млада. Но малкият й брак с кметството я направи най-щастлива с Камарго. През 2010 г. тя каза на New Yorker, че бракът е по-важен от сватбата. Rylance се премести в Америка след женитбата си. През 2016 г. те се сдобиха с кученце на име Гарт, преместиха се в Джошуа Трий, Калифорния и имаха къща в Лондон. За съжаление май са се развели. Camargo намери нов бизнес партньор.

Кристиан Камарго и съпругата му имат дете

Камарго се среща с холандския модел и дизайнер на чанти Силвия ван дер Клостер от 2019 г. На 1 юли 2019 г. двойката разкри, че очаква първото си дете. Klooster публикува цветна снимка на развиващата се бебешка издутина в Instagram. Двойката не е разкрила никакви подробности за връзката си, въпреки че често са засичани да пътуват в социалните медии. На 19 ноември те посрещнаха първото си дете Елан. Камарго сподели трогателно видео от раждането на сина си, изумен от бионичните умения на Клостер.

 Кристиан Камарго

В статията Камарго обясни и защо е кръстил бебето си Елан. Елан, твоето име има много значения: дърво, енергия и (моят любим) приятел, каза той. Елан Джакобус Камарго, известен още като Бъди. Камарго също показва привързаността си към новата си спътница в Instagram. На Деня на майката през 2022 г. той я нарече моята кралица и заяви, че тя е най-добрата майка, която Елан може да има.

Популярни Публикации