Поглед към връзката на Клейтън Ечард и Сузи Еванс за ергена

Клейтън Ечард и Сузи Еванс, които заживяха заедно след сезон 26 на Ергенът, вече няма да живеят заедно. Двойката, която сега живее във Вирджиния, иска да се премести на други места и да поддържа романтика от разстояние. Риалити звездата заяви намерението си да се премести в Аризона, а приятелката му Сузи да отиде в Лос Анджелис. Клейтън каза в подкаста Not Skinny but Not Fat на Dear Media:

Сега сме във Вирджиния Бийч, но следващата ни стъпка е аз да отида в Скотсдейл, а тя междувременно да се премести в Лос Анджелис.

Връзката на Клейтън и Сузи в „Ергенът“ претърпява нов обрат.

След като върнаха Сузи след Ергена, двойката избра да живее заедно. Те са избрали да живеят отделно на различни места и да имат връзка от разстояние, след като са прекарали няколко месеца под един покрив в родния град на Клейтън Вирджиния Бийч. По време на интервюто си с подкаста той каза:Ние си казваме: „Не знаем дали това ще бъде едномесечна [връзка] или ще бъде връзка за цял живот, но няма натиск. Нека просто се обичаме и се радваме един за друг.

 Клейтън Ечард

Двамата се местят на различни места, за да преследват амбициите и целите си. На въпрос за местоположението той каза:

Ние сме само на 50 минути полет, но и двамата следваме амбициите си и вярвам, че по отношение на местоположението това са местата, на които искаме да бъдем.

Той също така твърди, че Сузи е предложила да живеят разделени, тъй като той имал натоварен работен график. Той заяви:

Искам да кажа, че съм на компютъра си 10 до 12 часа на ден. Така че тя каза: „Клейтън, ще отида в Лос Анджелис и тогава ще можем да се виждаме през уикендите.“ И ще видим какво ще стане. Не сме сигурни дали ще ни хареса дългото пътуване.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сузи Еванс (@susiecevans)

Двойката Ерген се справя добре.

Независимо от разстоянието, Клейтън и Сузи ще направят всичко по силите си, за да успеят любовта им от разстояние, както смята първата.

Малко повече пространство никога не вреди.

Той дори смята, че разстоянието кара сърцето да расте, но ако усетят, че разстоянието влияе на връзката им, единият партньор ще смени партньора с друг. По отношение на бъдещето той каза:

Тя има свои собствени амбиции и цели. И ние ще го пробваме. Ако не работи и решим: „Не ни харесва това разстояние, боли ни“, единият от нас ще се премести при другия.

След сезон 26 на The Bachelor двойката се жени. Ергенът призна в един от епизодите, че е влюбен в нея и още две финалистки Рейчъл Рекиа и Габи Уинди. Сузи внезапно слезе от сцената, след като новината смая и трите жени. Той реши да не даде последната роза на никоя от останалите дами след много драма и обмисляне. Вместо това, след като Ергенът приключи, той се върна, за да спечели Сузи. В крайна сметка те се запознаха и заживяха заедно.

Популярни Публикации