Поглед към връзката на Ерик Уинтър и Розелин Санчес

Повечето знаменитости обичат да пазят личния си живот личен и да не публикуват твърде много в социалните медии, но не и актьорът от „Грозната истина“ Ерик Уинтър. Зимата е полярната противоположност. Той се хвали със съпругата си Розелин Санчес всеки път, когато влезе в социалните мрежи. Актьорът е лудо влюбен в зашеметяващата си испанска съпруга.

Уинтър отдаде уважение на съпругата си на 13-ата им годишнина на 29 ноември 2021 г. Той публикува тяхна снимка преди и след заедно с трогателна забележка. Имах тази дива коса преди 16 години и ти беше страхотна. След 13 години брак вие все още изглеждате зашеметяващо и косата ми се подобри значително. @roselyn sanchez, честита годишнина. През цялото това време вие ​​бяхте най-подкрепящият човек. Благодаря ти много. Te Amo, написа актьорът.

От Деня на майката до Деня на жената, актьорът никога не е забравял да признае съпругата си. Той също така никога не пропуска да признае постиженията на Санчес. Когато актрисата се представи на латиноамериканските Грами през 2019 г., той изрази гордостта си от нея и се възхити колко красива изглежда. И когато тя направи режисьорския си дебют със Сантос през 2020 г., той й направи комплимент и насърчи последователите си да видят филма.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Уинтър (@ebwinter)

Любовната история на Ерик Уинтър и Розелин Санчес

Уинтър и съпругата му първоначално се срещнаха през 2005 г., месеци след като Уинтър се разведе с първата си съпруга Алисън Форд. Междувременно Санчес беше разделена с бившия си съпруг Гари Стреч в продължение на три години. Те започнаха да се срещат скоро след това и две години по-късно, по време на пътуване през уикенда, актьорът от Sunday at Tiffany предложи брак, докато караше каяк. Той предложи брак с красив 4,3-каратов диамантен пръстен, проектиран от Майкъл Барин. Според Winter [чрез Hola], [той] беше ужасен, че тя ще загуби пръстена. Никога не излизаше от кутията. Тя се съгласи, затова затворих кутията и я уверих, че може да го види отново на сушата.

 Ерик Уинтър

На 29 ноември 2008 г. двойката се жени в крепостта Сан Кристобал в Стария Сан Хуан, Пуерто Рико, родината на Санчес. Партито беше скромно и лично, като гости бяха Ева Лонгория, Амори Ноласко, губернаторът Анибал Асеведо Вила и семейството му. Уинтър и приятелката му имаха първото си дете, Себела Роуз Уинтър, през януари 2012 г., а второто им дете, Дилън Габриел Уинтър, през ноември 2017 г.

Брачната тайна на Ерик Уинтър и Розелин Санчес

Уинтър и Санчес са женени от 14 години, след като бяха заедно 17 години. Това са необичайни цифри за двойка в развлекателния бизнес. И така, каква е тяхната тайна? Двойката вярва, че това се дължи на техните различия. Санчес отбеляза, че тя и съпругата й са диаметрално противоположни на практика във всяко отношение.

 Ерик Уинтър

Въпреки разногласията си, те обичаха да работят заедно, а приятелите им ги подкрепяха. Това ни е казано отдавна от хора, които ни познават. „Вие хора сте луди!“, възкликват те. имайте радост да се борите за всичко. — Заедно се смеете на това — отбеляза Уинтър. Двойката е участвала в няколко филма заедно, но отказват да участват в телевизионното риалити. Някога им беше дадена възможност да покажат живота си, за да го видят всички. За кратко Санчес беше ентусиазиран от концепцията, но не и Уинтър, която беше загрижена, че ако направят живота си публичен, може да се окажат разведени. Той твърди, че вече са се борили за това, което актрисата е публикувала в Instagram и не се нуждаят от друго извинение, за да оспорват.

Популярни Публикации