Поглед към връзката между Робърт Дауни младши и Сюзън Дауни

На 17-ата годишнина от сватбата им американският актьор Робърт Дауни Джуниър изпрати сладка почит към съпругата си Сюзън. На 27 август 57-годишният актьор отиде в Instagram, за да разкрие невиждана досега снимка на двойката от сватбения им ден, който се проведе по традиционен еврейски начин. Той озаглави снимката по следния начин:

Днес се навършват 17 години от пълно брачно блаженство. Сюзън, ти си моят гръбнак, пробен камък и щастлива звезда, събрани в едно.

Няколко приятели и членове на семейството поздравиха двойката в секцията за коментари на публикацията.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официален представител на Робърт Дауни младши (@robertdowneyjr)

Сюзън Дауни и Робърт Дауни Джуниър се запознаха на снимки на филм.

Сюзън и Робърт Дауни Джуниър първоначално се срещат през 2003 г., докато работят по филма Gothika, който е продуциран от последния и режисиран от Джоел Силвър. Била е вицепрезидент на Silver Pictures, а филмът Gothika, в който участва и Хали Бери, е голям успех за нея. Продуцентът каза пред Harper’s Bazaar, че дори не е била малко заинтригувана от актьора на Железния човек, но го е чувствала странен.

Сюзън си спомни един случай след срещата с Робърт:

Бяхме в Монреал за подготовката на Gothika и обядвахме с режисьора и Холи Бери. Всички останали получиха японски, но Робърт ни информира за „суперхраната“ овесена каша. Опакова собствените си пакети с овесени ядки за обяд. И той имаше тази кутия, пълна с различни растения и всичко. Тогава той започна да практикува тези йога упражнения. Беше интригуващ, но и странен.

 Робърт Дауни Джуниър

Двойката започна да се среща и бързо се влюбиха. Те се женят през 2005 г. в Амагансет, Ню Йорк. Сюзън също е призната за това, че е помогнала на Робърт Дауни младши да преодолее зависимостта си от наркотици. Твърди се, че продуцентът на Шерлок Хоумс е предложил на актьора избор между себе си и наркотиците. В интервю за Harper’s Bazaar през 2009 г. тя каза:

Това няма да проработи. Дадох ясно да се разбере, че нищо не може да се случи, ако останеш с мен.

След ултиматума на Сюзън, Робърт спря до ресторант по протежение на тихоокеанската магистрала и изпусна наркотиците, които носеше във водата.

Вярвам, че той забеляза какво имаме. Там се случваше нещо прекрасно, нещо, което не можехме да определим. Той често твърди, че когато сме се събрали, сме станали тази трета единица, която никой от нас не би могъл да бъде сам, и аз му вярвам.

Докато обсъждаше опита си с новинарския сайт The Things, Робърт Дауни-младши твърди, че съпругата му е помогнала да сложи край на тъмното му минало.

Предполагам, че единственото обяснение е, че съм заприличала повече на нея. Все още се опитвам да разбера какво се обърка. Каквото и да жадувах, когато срещнах Сюзън, нямах представа колко по-чудно ще бъде това, което получих.

 Робърт Дауни Джуниър

Робърт Дауни младши и Сюзън посрещнаха сина си Екстън Елиас през февруари 2012 г., след като се ожениха през 2005 г. Две години по-късно, през ноември 2014 г., двойката роди второто си дете, момиче на име Аври Роел. Това обаче не беше първият път, когато Робърт Дауни младши се жени. От 1992 до 2004 г. е женен за певицата Дебора Фалконър. Индио Фалконър Дауни е името на детето на бившата двойка.

Популярни Публикации