Поглед към връзката Bob The Drag Queen и Езра Мишел

Bob the Drag Queen, бивш шампион на RuPaul’s Drag Race, е откровен за любовния си живот. Драг кралицата преди това призна, че е имала полиаморична връзка с двама мъже: Джейкъб Ритс, видео монтажист, и Езра Мишел, музикант. На 13 ноември 2020 г. той пусна 31-минутен видеоклип в YouTube, озаглавен „Моите двама любовници“, в който той обсъжда полиаморната си връзка, както и своите гаджета, ревността и срещите.

Ние не сме двойка, заявява Боб във видеото, като се позовава на връзката си като различна от тази на другата звезда на Drag Race Дерик Бери. Те са в тази връзка, в която всички са заедно.

Боб каза, че неговите любовници Ритс и Мишел не са имали връзка.Гаджето на Bob the Drag Queen Езра Мишел е музикант.

Мишел е музикант, който иска да се обръщат към него с местоимения като той, той и негов. През юни 2021 г. той издаде най-новия си сингъл, Girl Baby, режисиран от Боб. Последният направи своя режисьорски дебют с видеото. Освен това, песента разказва историята на младеж от AFAB, който израства в тяхната небинарна идентичност и получава приемане от родителите, както е изпълнено от транс знаменитостите Готмик и Лейт Ашли.

 Bob The Drag Queen

Мисля, че просто си фантазирах, добре, ако бях родител и не бях запознат с транссексуалността, но обичах детето си толкова много и те се бореха, и преминаваха през това, и нямаха езика, за да ми обясни какво се случва с тях - и тогава бях стресиран, бях уплашен и просто исках те да оцелеят.

Други песни на Michel включват „Double Double (Top Surgery Song)“ и „Man of My Dreams“.

Езра Мишел и Bob the Drag Queen се запознаха в Instagram.

Преди това рапърът потвърди пред INTO, че той и Боб са се срещали от две години. По същия начин, в интервю от август 2021 г. за Out Front, Мишел каза, че двамата са се срещнали в Instagram, след като Боб се е свързал с него, след като е гледал проститутното му видео. Запознахме се, защото качих в Instagram неприлично видео, на което скачам на диван с каишка, каза той.

„Това е новата ми фиксация“, отбеляза той и цитирам. Тогава й казах, че може да го получи. Останалото е история. След това ме покани в хотелската си стая и останалото е история.

 Bob The Drag Queen

По време на интервюто Мишел също заяви, че не се среща с Ритс и не е във връзка, като отбеляза, че Боб се среща с него, както и с Ритс. Романтиката на двойката все още е силна, както се вижда от техните публикации в социалните медии. Например в публикацията си в Instagram от 13 ноември певецът и автор на песни разкри поредица от снимки на двойката – както качени за селфита, така и единични портретни снимки. В последното изображение на слайда те имаха интимен момент, когато Боб отпусна глава на рамото на Мишел.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Езра Мишел (@ezramichelmusic)

Популярни Публикации