Поглед към предстоящия график на съдебния процес на процеса срещу Джони Деп и Амбър Хърд

Делото за клевета между Джони Деп и Амбър Хърд се провежда в съда на окръг Феърфакс от 10 до 17 часа от понеделник до четвъртък. Третата седмица от процеса приключи в четвъртък, 28 април, и съдът ще се събере отново в понеделник, 2 май. Очаква се експериментът да продължи две до три седмици.

Според Deadline, Heard се очаква да застане на позицията в понеделник и може да бъде много мощно оръжие в този случай.

Трудно е да си представим Амбър да не се окаже изключително мощно оръжие срещу Деп в собствената си защита. Независимо как се опитват да я представят, тя беше нищо друго освен спокойна и консервативна в съда, без да каже нито дума.Екипът на Деп вече е представил случая в съда, както рутинно правят ищците по граждански дела в Съединените щати. Те все още не са представили окончателните си аргументи. Междувременно екипът на Хърд ще представи своя случай като защитник през следващите седмици.

 Джони Деп

В допълнение към Деп и Хърд, други известни личности като Джеймс Франко, Пол Бетани, Джейсън Момоа и Илон Мъск са били призовани като свидетели в делото. Не е ясно обаче дали знаменитостите ще свидетелстват лично или чрез видеозапис през следващите дни. Въпреки че имената им са в списъка на свидетелите, нито един от видните личности все още не е изправен пред съда. Според слуховете процесът за клевета със сигурност ще приключи на 19 май 2022 г. Той ще бъде спрян за една седмица между 9 и 12 май, когато съдия Пени Азкарате ще отсъства за предварително насрочена конференция.

Джони Дийп и Амбър чуха процеса.

Делото за клевета срещу Джони Деп срещу Амбър Хърд приключи третата си седмица в четвъртък, 29 април 2022 г., със значими показания на главния оперативен директор на ACLU Терънс Доуърти, бизнес мениджъра на Деп Едуард Уайт, неговия бодигард Малкълм Конъли и шофьора Старлинг Дженкинс. Широко рекламираният процес започна на 11 април 2022 г. в окръг Феърфакс, Вирджиния, и се очаква да продължи три седмици. Деп вече приключи четиридневните си показания на скамейката, като заяви, че е бил жертва на домашно насилие по време на връзката си с Хърд.

 Джони Деп

Междувременно правният екип на Хърд твърди, че техният клиент е бил подложен на домашно насилие от страна на Деп. И двете страни оспориха обвиненията си. Според няколко медии показанията на Амбър Хърд най-вероятно ще бъдат изслушани през следващата седмица от процеса. Освен ако няма драматично откритие по време на последните аргументи на екипа на Деп, актрисата се очаква да застане на позиция, когато процесът започне в понеделник, 2 май 2022 г.

Процесът за клевета започна с коментар на Хърд за Washington Post от 2018 г., в който тя описва себе си като жертва на домашно насилие. Въпреки че парчето не идентифицира Деп, екипът му твърди, че изобразява актьора като обвинен насилник и има пагубно влияние върху кариерата му. Деп подаде иск за клевета в размер на 50 милиона долара срещу Хърд, с което започна делото за клевета. Междувременно Хърд заведе дело срещу Деп за 100 милиона долара, твърдейки, че той я е нападал многократно по време на връзката им и една година брак. Деп отхвърли обвиненията й.

Популярни Публикации