Поглед към предизвикателното пътуване на Бека Тобин към родителството

Възпитаник на Glee Бека Тобин и съпругът й Зак Мартин използваха сурогатно майчинство, за да имат първото си дете. Актрисата обяви раждането на сина си Ръдърфорд „Форд“ Томас Мартин в Instagram, като каза, че са му отнели пет години, за да се появи на бял свят. Тобин публикува сладка снимка на съпруга си в столчето за кола с детето. Тя също така похвали сурогатната майка за това, че е родила детето им с любов и безопасност:

След като дълги години се бори с безплодието, актрисата от Mystery Girls избра да роди детето си чрез сурогатно майчинство. След два спонтанни аборта тя решава да опита инвитро оплождане.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бека Тобин (@becca)Поглед към трудния път на Бека Тобин към родителството.

Зак Мартин и Бека Тобин се запознаха чрез общи познати и се сгодиха през май 2016 г. Двамата се ожениха на тайна церемония, председателствана от колегата на бившия Glee Джейн Линч в Уайоминг същата година. Тобин разкри пред своите съ-водещи на подкаст LadyGang Келти Найт и Джак Ванек през 2020 г., че е имала две последователни загуби на бременност и е имала ин витро оплождане. По време на интервю с People същата година тя също така обсъди борбите си с безплодието:

Хиляди и милиони жени преминават през това. Мислех, че е лоша услуга да не изложим всичко там, когато цялата ни марка се основава на говорене за това, което се случва в живота ви, за възходите и паденията.

 Бека Тобин

Тобин заяви в подкаста LadyGang миналата година, че тя и съпругът й са запазили ембрионите си след втората й загуба. По време на репродуктивните си проблеми през 30-те години актрисата твърди, че е имала фалшиво чувство на увереност в способността си да създаде дете, но е изпитала облекчение, след като е научила за процедурата за ин витро оплождане:

Не разбирах колко тежест ще кача в момента, в който осъзнах, че не трябва да бързам и да продължавам да се опитвам да получа нещо добро.

 Бека Тобин

Чейсън се закачи със звездата от „Ергенът в рая“. Този месец Ник Тобин и Мартин посрещнаха първото си дете, сина Ръдърфорд „Форд“ Томас Мартин.

Популярни Публикации