Поглед към хронологията на отношенията на Купър Хефнър и Скарлет Бърн

Купър Хефнър и Скарлет Бърн току-що посрещнаха близнаци в семейството си. На 29 март тя разкри новината в Instagram, публикувайки снимки на себе си и съпруга си, прегърнали децата си, както и в близък план на двете им момичета. Тя написа:

Този уикенд Купър и аз приветствахме нашите дъщери, Мариголд Адел Хефнър и Блосъм Пърл Хефнър, на бял свят и сърцето ми набъбна двойно повече. С нашите три момичета къщата ни е пълна с любов и ние не можем да бъдем по-щастливи.

В историята си в Instagram актрисата от Хари Потър публикува кадър на съпруга си, който държи двете новородени в кошниците им. Купър също обяви новината в Instagram, със същите снимки и текст като съпругата му.Скарлет и аз имаме удоволствието да съобщим, че в събота, 26 март, посрещнахме на бял свят Мариголд Адел Хефнър и Блосъм Пърл Хефнър. Днес се настаняваме отново у дома. Колко сме щастливи, че са ни дадени животите им. Колко щастливи сме, че ни беше дадена тази обич.

 Купър Хефнър

Героят на Скарлет Бърн в Хари Потър

Скарлет Бърн изигра Панси Паркинсън в последните три филма за Хари Потър: Нечистокръвния принц, Даровете на смъртта, част 1 и част 2. През годината на Хари Потър в училището за магьосничество и магьосничество Хогуортс тя беше вещица. Тя е родена в семейството на Паркинсон и е член на Свещените двадесет и осем. Тя беше поставена в къщата на Слидерин и постигна съвършенство на петата си година.

Впоследствие Панси се присъединява към краткотрайния Инквизиторски отряд. На 2 май 1998 г., по време на последната битка от Втората магьосническа война в Хогуортс, тя се аргументира в подкрепа на предаването на Хари Потър на Лорд Волдемор. В защита на Хари повечето от нейните съученици размахаха магическите си пръчки към нея. Смята се, че Панси е оцеляла през Великата магьосническа война, след като е напуснала Голямата зала с другите слидеринци преди битката за Хогуортс и не се е върнала в битка. Някъде след войната тя се скарала с бившия си приятел Драко Малфой. Катрин Никълсън играе роля във Философския камък и Стаята на тайните, Женевиев Гонт в Затворник от Азкабан, Шарлот Ричи в Огнения бокал и Лорън Шотън в Ордена на феникса.

Поглед към историята на запознанствата на Купър Хефнър и Скарлет Бърн

 Купър Хефнър

Купър Хефнър и Скарлет Бърн се ожениха през август 2015 г. Те обявиха годежа си през ноември 2019 г. На 24 август 2020 г. Бърн ще роди първото си дете. Купър заяви, че той и съпругата му очакват близнаци през ноември 2021 г. и добави снимка на себе си, жена си и дъщеря им:

Тази пролет Скарлет и аз ще посрещнем още двама членове на семейството. Щастливи сме в очакване на раждането на нашите близнаци. На всички, много честит Ден на благодарността!

Популярни Публикации