Поглед към брачния живот на Хенри Зебровски със съпругата Натали Джийн

Хенри Зебровски е необвързан от 2015 г. и направи връзката си публично достояние през последните четири години. Зебровски намери перфектната съпруга в Натали Джийн и не се страхува да парадира с любовния си живот в социалните медии.

Двойката реши да сложи пръстен на връзката си в началото на 2018 г., след като се срещаха две години и няколко месеца и до края на годината се ожениха.

Годежът на Хенри Зебровски

На 24 януари 2018 г. Зебровски публикува необичаен надпис в своя акаунт в Instagram. Той заяви, че домашното куче, което двамата с Жан споделят, Уенди, вече няма да бъде копеле.
Надписът очевидно беше препратка към зашеметяващия квадратен годежен пръстен на съседната снимка. Месец по-късно актьорът нарича бижуто годежен пръстен.Звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ публикува уж откровена снимка на бъдещата си съпруга, която се фука с пръстена пред камерата през първата седмица на февруари 2018 г., докато тя не се преструваше толкова фино, че има непринудено лице.

Зебровски твърди в надписа, че очевидният годежен пръстен на пръста на годеницата му няма нищо общо със снимката от нощната среща. Той също така саркастично ни увери, че публикацията изобщо не е позирана или планирана, а не за пръстена.

Хенри Зебровски и Натали Джийн се женят

До есента на 2018 г. двойката стана съпруг и съпруга. Джъмбокосият актьор изглежда много щастлив. Той публикува очарователна семейна снимка в Instagram на 15 октомври 2018 г., ден след сватбата си.

Младоженецът беше свалил сакото си, булката позираше щастливо в роклята си с деколте, а най-малкият член на семейството се сгуши между своите кучета-родители.

Естествено, двойката прекара уикенда на Хелоуин на медения си месец. Зебровски дори сподели снимка, на която той и младоженката му позират в тъмното. Според надписа двойката ходеше на меден месец за Хелоуин всяка година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хенри Зебровски (@drfantasty)

Хенри Зебровски и съпругата му имат нов дом

Според Variety Зебровски и съпругата му са закупили затворен имот през юни 2020 г. на границата на модерните общности в долината Сан Фернандо в Студио Сити и Вали Вилидж.

Двойката е закупила имота за около 1,2 милиона долара, въпреки факта, че първоначално е бил обявен за 1,4 милиона долара, според изхода.

Изданието посочва, че са се консултирали с множество източници, за да потвърдят, че имението наистина е закупено от Зебровски и съпругата му.

Имотът, който беше на пазара от 2019 г., се казва, че има три спални и три бани, разположени в основната къща от около 2500 квадратни фута.

Имотът включва и две отделни единици за гости, всяка със собствена баня. В имението имаше и официални дневни и трапезарии.

Традиционна дървена камина беше изящно издълбана в хола. Собствениците могат да забавляват своите гости в трапезарията с масивен вграден дъбов бюфет. Освен това, полирани дъбови дъски бяха монтирани както в дневната, така и в трапезарията.

Към пространството беше добавена дълга и неочаквано просторна фамилна стая с ъглова камина в единия край и асиметрична стена с двойна височина от прозорци, подчертана с резбована дървена ламперия в другия.

Популярни Публикации