Подът е лава, сезон 3 е насрочен за пускане в Netflix скоро

Floor is Lava, любимият на феновете приключенски сериал на Netflix ще се завърне с третата си глава в петък, 30 септември, в 3:01 сутринта ET. Rutledge Wood ще се завърне като водещ на предстоящия сезон, който ще включва екипи от двама, които се състезават да достигнат върха на масивна планина от гореща лава във всеки епизод. Физическите препятствия, поставени по пътя, ще направят търсенето им много по-трудно. Сезон 3 на Floor is Lava ще се състои от пет епизода и ще включва общо 15 кандидати. Екипи от двама ще се изправят пред изкачване на планина от лава, издигната в студио във всяко 30-минутно шоу. Отборът, който спечели състезанието, ще получи парична награда от 000.

Изпълнителни продуценти на шоуто са Артър Смит, Антъни Карбоун, Франк Синтън, Антъни Сторм, Браян Смит, Каролайн Баумгард, Ирад Еял и Меган Макграт.

Floor is Lava подробности преди дебюта си.

Акаунтът на Netflix в YouTube пусна тийзър за сезон 3 на програмата, заедно с кратък синопсис:

Петнадесет смели нови отбора се състезават за 000, като се състезават до върха на огромен вулкан. Кой ще надделее и кой ще бъде победен?

 Подът е лава

В съответствие с миналите сезони, играчите ще се придвижват в писта с препятствия в камера, пълна с 80 000 американски галона хлъзгава, блестящо червена течност, която представлява кипяща лава. Отборите ще трябва да маневрират между предмети над лавата, да се изкачат на планина, построена от студио и в крайна сметка да стигнат до изхода, без да паднат. Когато играч падне в лавата, той излиза от играта. Членът на техния отбор, от друга страна, има право да продължи и да се опита да завърши състезанието. Rutledge Wood чудесно улавя духа на играта в трейлъра:

Floor Is Lava се завръща за нов сезон. Ами лавата? По-горещо. Огромният вулкан? По-горещо. Кой е домакинът? Все още наистина горещо.

Кой е домакинът на сезон 3 на Floor is Lava?

Рътлидж Ууд, коментатор на автомобилни състезания и водещ на телевизионни програми, беше един от тримата водещи (заедно с Адам Ферара и Танер Фоуст) за History's Top Gear, излъчен на 21 ноември 2010 г. Освен това той представи Speed ​​Road Tour Challenge през 2007 г. и беше редовен на NASCAR Trackside до 2013 г. Ууд и Адам Карола спечелиха категорията Pro в Long Beach Toyota Celebrity Race 2013 г. Той е домакин на American Barbecue Showdown, чиято премиера е през септември 2020 г., в допълнение към Floor is Лава.

 Подът е лава

Floor Is Lava беше излъчен по Netflix на 19 юни 2020 г. Въпреки че се състезаваше с други сравними програми, включително Don't на ABC и Ultimate Tag на Fox, той се утвърди в платформата ott и стана любимец на феновете. Той придоби популярност, след като беше включен в фалшивия документален филм на Netflix „Смърт“ през 2020 г. След това беше подновен за втори сезон през април 2021 г.

Популярни Публикации