Почина Андрю Лий, радиоводещ на Twin City

Андрю Лий, популярен радиопредавател, почина на 25 юни 2022 г. В понеделник, 27 юни, неговите колеги от iHeartMedia Minneapolis и съ-водещият Джон Джъстис съобщиха новината. Лий и Джъстис станаха известни като домакини на Justice And Drew on Twin Cities News Talk. Въпреки че в момента няма информация относно смъртта му, скоро вероятно ще бъде публикувана допълнителна информация. В статия в блог радиостанция KLTK му отдаде уважение, като каза:

Бяхме уведомени, с огромно съжаление и натежали сърца, за смъртта на нашия приятел и колега Андрю Лий в събота, 25 юни. Присъединете се към нас в Twin Cities News Talk и iHeartMedia Minneapolis, за да изпратим нашите мисли и молитви към съпругата и двете деца на Дрю .

 Андрю ЛийКога е обявена смъртта на Андрю Лий?

Смъртта на Лий беше обявена от неговия съ-домакин Джон Джъстис в понеделник, 27 юни. Към момента на съобщението Джастис се възстановяваше след операция на открито сърце в болница в Университета на Минесота. Джъстис отбеляза, че това е най-трудното нещо, което е правил в радио кариерата си и че съпругата на Лий е била с него, когато е починал. Той каза, че е поискал той да направи публичното съобщение. Той продължи, като каза:

Най-добрият ми приятел беше Дрю. Няма нужда да ви казвам колко невероятен беше той като ваш приятел. От само себе си се разбира, че съм с разбито сърце и той много ще ми липсва. Всички в iHeart са в траур. Молим за вашите молитви за семейството на Дрю в този труден момент.

Не е ясно дали Лий е имал здравословни проблеми в миналото. Причината за смъртта все още не е обявена от семейството.

 Андрю Лий

Кой е Андрю Лий?

Въпреки своята знаменитост, Андрю няма страница в Уикипедия, поради което информацията за семейството и ранния му живот е недостъпна. Посещава Апалачския държавен университет и Технологичния институт за аудиозапис. Андрю беше програмен директор на Entercom от 1999 г. до 2007 г. и след това се премести в Journal Broadcast Group, където остана до 2010 г. След това той стана изпълнителен продуцент в iHeartMedia, където отговаряше за KLTK-AM и беше съ-домакин на Justice & Дрю с Джон Джъстис.

Популярни Публикации