Пласидо Доминго- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруга, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Пласидо Доминго е роден в Испания оперен певец, диригент и администратор. Пласидо Доминго има звучен, мощен тенор, както и физически ръст, добър външен вид и драматични способности, които му помогнаха да стане един от най-популярните музиканти на своето поколение. Научете повече за нетната стойност на Plácido Domingo, биографията, възрастта, съпругата, етноса, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Пласидо Доминго
Дата на раждане: 21 януари 1941 г
Възраст: 81 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: Музикант
Държава: Испания
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 август 1962 г
Съпруга Неделя Марта
Нетна стойност 300 милиона долара
Цвят на очите Драк Браун
Цвят на косата Сив
Родно място Мадрид
Националност испански
образование Национална музикална консерватория
баща Пласидо Доминго Ферер
Майка Нагет Ембил
Братя и сестри (Едно) Мария Хосе Доминго де Фернандес
деца (Three)Placid Sunday Jr., Jose Placid Sunday War и Алваро Маурицио Sunday
Facebook Пласидо Доминго във Facebook
Twitter Туитър на Пласидо Доминго
Instagram Instagram на Пласидо Доминго
Лична мрежа Личен уебсайт на Пласидо Доминго
IMDB Пласидо Доминго IMDB
Седмица Placid Sunday Wiki

Възраст и националност на Пласидо Доминго

Пласидо Доминго е 81 години. Той беше роден на 21 януари 1941 г. в мадридския квартал Ретиро. Пласидо Доминго старши е негов баща, а Пепита Ембил Доминго е негова майка. По същия начин баща му свиреше на цигулка и пееше баритонови роли в сарсуели, докато не нарани гласа си, докато пееше, докато беше болен. По същия начин майка му беше певица, която направи своя дебют в Teatro Liceo в Барселона, Испания, най-известната опера в Испания.

Родителите му се присъединяват към трупа на сарсуела, която в крайна сметка пътува до Мексико през 1946 г. Привлечени от страната, той и семейството му остават и създават собствен бизнес в Мексико Сити, Мексико. Родителите му предричат ​​бъдещето му като музикант, когато е на пет години, заради способността му да си тананика сложна музика. Мария Хосе Доминго де Фернандес е негова сестра.Той започва да учи пиано частно, след като семейството му се премества в Мексико Сити и по-късно в Националната консерватория. Следва и режисура. По същия начин той отиде в Instituto Mexico и играеше футбол в гимназията. По същия начин той експериментира с бикоборство. Той се жени за свой състудент по пиано, когато е на шестнадесет години. Има и син, роден през последната година. Скоро след това обаче двойката се разведе.

Височина и тегло на Пласидо Доминго

Колко висок е Пласидо Доминго? Пласидо Доминго, 79-годишният испански певец, е доста висок, висок 6 фута 3 инча (188 см). Той има здравословно телесно тегло от около 84 кг (тегло 185 фунта). По същия начин косата му е сива и има тъмнокафяви очи. Освен това няма информация за телесните му характеристики, размера на обувките, размера на роклята и т.н.

  Пласидо Доминго

Пласидо Доминго (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Пласидо Доминго

По отношение на професионалната си кариера Пласидо Доминго е испански оперен певец, диригент и администратор на изкуства. Той започва да пее баритонови роли с компанията на родителите си зарсуела през 1957 г. Сред ранните му заслуги е продукцията на My Fair Lady, която той изпълнява 185 пъти подред. Той се явява на прослушване за Националната опера (Мексико) като баритон през 1959 г.

Той обаче беше помолен вместо това да изпее нещо в диапазона на тоновете. По същия начин той е избран за тенор comprimario (певец на второстепенни роли) и като треньор на други певци. Той също свири на пиано за балетна компания, за да допълни доходите си, и се появи в мексиканско телевизионно шоу, свирейки на пиано, за да допълни порциите на сарсуели, опери и музикални комедии.

Неговите оперни изяви непрекъснато се увеличават и през ноември 1961 г. той прави първото си участие в American с Dallas Civic Orchestra. Той и съпругата му подписват шестмесечен договор с Еврейската национална опера в Тел Авив, Израел, в края на 1962 г. Компанията му остава в Тел Авив повече от две години.

Повече за кариерата

След като напуска Тел Авив, той е нает от Нюйоркската опера. Първото му представление е насрочено за 21 октомври 1965 г. в Кармен. Въпреки това, четири дни преди излъчването на шоуто, той беше помолен да замести тенор, който беше уволнен в Madame Butterfly.

Той прави официалния си дебют в Метрополитън опера през септември 1968 г., когато замества Франко Корели в Адриана Лекувьор седмица преди планираното му представление.

По същия начин той продължава да поема водещи роли, когато е възможно, включително роля в La Traviata в New York City Opera през сезон 1973-74. През 80-те години той също се появява във филмови адаптации на няколко опери. Освен това той участва в благотворителни концерти, които събраха милиони долари за жертвите на земетресението в Мексико през 1985 г.

Пласидо Доминго Нетна стойност

Колко богат е Пласидо Доминго? Пласидо Доминго е испански певец и диригент, който печели много пари. Той е изкарал добре в резултат на упоритата си работа. Към октомври 2022 г. Състоянието на Пласидо Доминго се оценява на около 300 милиона долара. Освен това той не е разкрил информация за своите оценки, къщи, коли и т.н. Той обаче притежава редица оперни театри.

Съпруга и брак на Пласидо Доминго

Коя е съпругата на Пласидо Доминго? Пласидо Доминго е женен мъж, според състоянието на връзката му. И е в брак от 50 години. По същия начин той е бил женен два пъти в живота си. По време на гимназиалните си години той се жени за първата си съпруга Ана Мария Гера Кю на 16-годишна възраст. Хосе, неговият син, е роден след кратък съюз. Първият му брак обаче не продължи дълго и двойката се разведе в рамките на една година.

По същия начин, на 1 август 1962 г., на 21 години, той се жени за втората си съпруга Марта Орнелас. Доминго се запознава със съпругата си Марта, сопрано, докато посещава музикално училище. Те също получиха пратка за изпълнение като двойка. Пласидо Доминго младши и Алваро Маурицио са двамата им синове.

Социална медия

Plácido Domingo също е активен в платформи за социални медии като Facebook, Twitter и Instagram. В акаунта си в социалните медии той има голям брой последователи на фенове. В Instagram той е известен като @placido domingo и има над 225 хиляди последователи. По същия начин той натрупа фен база от над 89,6 хиляди в Twitter. На страницата си във Facebook той има приблизително 1,12 милиона фенове.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 10.
  2. Щастливият му камък е аметист.
  3. Щастливият му цвят е тюркоаз.

Също така знайте за Нетна стойност на Карсън Джонс, биография, възраст, височина, етническа принадлежност

Популярни Публикации