Piyush Jain- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Пиюш Джайн е индийски бизнесмен. Той е добре известен с това, че управлява бизнес за милиарди долари не само в Индия, но и по целия свят. Той е най-известен с инвестициите си в различни бизнеси и корпорации с висок профил. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Piyush Jain, съпруга на Piyush Jain, нетна стойност на Piyush Jain, кариера на Piyush Jain и повече подробности

Бързи факти

Пълно истинско име Пиюш Джайн
Псевдоним Пиюш
Възраст (към 2021 г.) 50-52 години
Популярни като Бизнес с парфюми
Професия Бизнес
Дата на раждане между 1969-1971г
Място на раждане Канпур
Сегашен адрес Канпур
образование Завършвам
Училище Местна гимназия
Нетна стойност Не се знае
Националност индийски
каста Джайн
Религия Джайнизъм
Зодия Не се знае
Езици не
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″

Piyush Jain Възраст и ранен живот

Пиюш е роден между 1969 и 1971 г. и в момента е на възраст между 50 и 52 години. Твърди се, че е роден в Утар Прадеш, защото неговите предци са от щата. Настоящият му адрес е Anandpuri, Juhi, Kanpur. Говорейки за неговите образователни подробности, той е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина тегло

Пиюш Джайн е висок 5 фута 8 инча . Той тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.Нетната стойност на Piyush Jain през 2022 г

Колко е нетната стойност на Piyush Jain? Говорейки за нетната стойност на г-н Пиюш Джайн. Тогава вече знаете, че той е голям бизнесмен. Към октомври 2022 г. в имението му са открити повече от 150 крори рупии, като предстоят още. Разбирайки цялата тази декларация за данък върху доходите, можем да преценим, че нетната стойност на Пиюш е много висока и ИТ служителят все още не е посочил нищо за приходите си.

кариера

Той е основен инвеститор, набирач на средства и бизнесмен с национална мрежа. След участието му в полемиката за ИТ нападенията се появиха факти за бизнеса на Пиюш, включително факта, че той притежава и управлява повече от 40 малки и големи предприятия. Цялата му незаконна и законна дейност се извършва през офисите и складовете на различните му фирми. Търговията с парфюми е един от основните му бизнеси като бизнесмен. Той не само търгува с висококачествени аромати и парфюми в Индия, но и ги изнася. Националният шоурум на неговата марка парфюми се намира в Мумбай. От централата си в Мумбай той управлява цялата верига за доставки на своя парфюм.

Не само това, но Пиюш изкарва прехраната си като бизнесмен в Канаудж, Утар Прадеш, като управлява бензинови помпи, хладилни складове и фабрики за производство на парфюми. Според последствията, споделени от популярни медийни личности, Пиюш притежава и две големи компании в Близкия изток.

Piyush Jain Съпруга и брак

Според скорошен медиен доклад Пиюш е женен мъж, който живее щастливо със съпругата и децата си в Утар Прадеш преди спора. Пратюш Джайн е единственото му дете.

Популярни Публикации