Pinky Irani - Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Пинки Ирани е базирана в Мумбай индийска мениджърка на таланти, водеща, медийна личност и бизнесдама. Тази жена е добре известна в цялата нация като помощник на Сукеш Чандрашекар. Според източници Conman Sukesh Chandrashekhar е 32-годишен бизнесмен от Карнатака. Според News 18 той започва да мами хора на 17-годишна възраст, за да води луксозен начин на живот. Той мамеше предимно високопоставени хора. Не само това, но и Жаклин Фернандес, известна боливудска актриса, е свързана с Чандрашекхар в случай на пране на много крори пари.

Бързи факти

Истинско име Пинки Ирани
Професия Мениджър на таланти, водещ, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 53 години.
Рождена дата 1969 г.
Родно място Мумбай, Махаращра, Индия.
Сегашен адрес Мумбай, Махаращра, Индия.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност INR 6-7 Crores (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
каста Ще се актуализира.
Националност индийски.
Религия индуизъм.
Тегло В килограми: 60 кг
В лири: 132 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Pinky Irani Възраст и ранен живот

Ирани е роден през 1969 г на нейните родители. Тя е родена и израснала в индийския щат Махаращра. Точната й рождена дата обаче не е известна. Пинки е на 53 години според докладите (към 2022 г.). Тя се придържа към хиндуистката вяра. Няма точна информация за образованието на Ирани. Според сведенията тя е получила допълнително образование в реномирана институция. По-късно тя влезе в сектора на развлеченията.

Височина и тегло на Pinky Irani

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Pinky Irani е висок 5 фута 6 инча и тежи около 60 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Пинки Ирани

Нетна стойност на Pinky Irani

Колко е нетната стойност на Pinky Irani? Пинки печелела пари от професионалната си работа, според източници. Sukheh също й плаща добре, че го запознава с известни актриси и модели. Съобщава се, че Сукеш й е обещал 2 крори рупии, за да го запознае с актрисата. Освен това, Чандрашекхар обеща допълнителни 10 крори рупии, за да изглади притесненията си с Фернандес. Пинки се радва на охолен живот в Мумбай. Нетната стойност на Пинки се оценява на около 6-7 крори INR (приблизително).

кариера

Пинки е работил като водещ и мениджър на таланти в света на развлеченията, според източници. Започва работа като водеща след завършване на академичното си образование. Работила е и с редица известни личности. Освен това, тя работи като помощник на измамника на Сукеш. Освен това, тя запозна Сукеш с множество актьори и модели.

Pinky Irani съпруг и брак

Кой е съпругът на Пинки Ирани? Пинки, според сметки, е омъжена дама. Въпреки това няма точна информация за името или работата на съпруга на Ирани. Не само това, но тя никога не е разкривала нищо за партньора или децата си. Според разкази тя се е запознала с измамника Сукеш в социалните медии през 2016 г. Тя също работи като личен асистент на измамника Сукеш. Нашият екип ще се постарае да разкрие информация за нейния любовен живот и ще актуализира тази област възможно най-скоро.

Популярни Публикации