Пилар Паскуал – Уики, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Пасхален стълб е актриса, модел, певица, телевизионна личност, сензация в социалните медии и медийно лице от Неукен, Аржентина. Тя е добре известна в нацията с прекрасния си вокален тон и нежния глас.

Бързи факти

Пълно истинско име Пасхален стълб.
Известно име Пили Великден.
Дата на раждане 22 април 2001 г.
Възраст (към 2021 г.) 20 годишен.
Място на раждане Неукен, Аржентина.
Религия християнството.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Училище/Колеж Частно училище в Мексико.
образование Завършил гимназия.
Професия Актриса, певица, модел и звезда в социалните медии.
Зодия Телец.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност аржентински.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг .

Възраст и ранен живот на Пилар Паскуал

Пасхален стълб е роден в Неукен, Аржентина, на 22 април 2001 г . Тя каза в собствения си YouTube канал, че се е преместила в Мексико със семейството си, когато е била само на три години. Тя е на 20 години (към 2021 г.). По отношение на образованието, тя завършва основното си образование в провинциално училище. Тя също посещава престижна гимназия за завършването си. Тя ще бъде студентка, разделяйки времето си между академични занятия и образование според възрастта си.

Височина и тегло на Пилар Паскуал

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Пилар Паскуал е висока 5 фута 6 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има зелени очи.  Пасхален стълб

Пилар Паскуал Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Пилар Паскуал? Пилар Паскуал и нейното семейство водят луксозен начин на живот. Тя живее в луксозна къща с баща си и майка си. Освен това тя обича да носи красиви предмети за декорация в стаята си. Тя обаче притежава някои луксозни автомобили и друга технология. Тя изкарва солиден живот чрез актьорство, моделиране и пеене. Освен това тя също получава компенсация за маркетинг и реклами. Тя има нетна стойност от около 1-2 милиона долара, според неофициални оценки.

кариера

Паскуал каза, че когато е била на девет години, е била повлияна от актьорството, танците и пеенето. Започва с курсове по танци и след това преминава към актьорско майсторство и пеене. Тя играеше в училищни пиеси, реклами и театри, когато беше по-млада. Майка й беше голяма помощ за нея в нейната актьорска и певческа кариера. Пилар Паскуал, певица, прекара няколко години в усъвършенстване на гласа си. Според спекулациите тя ще направи певческия си дебют през февруари 2020 г. с песента си, наречена „No Sé.“ Pili е издала няколко песни твърде далеч, а работата й е достъпна и в популярната платформа за стрийминг на музика „Spotify“. Just Feel It, No Es Real, Siempre Van A Hablar, Somos Uno, SI NO ES AHORA CUANDO, See You, Tonight, Donde Esta El Amor и други са някои от нейните песни.

Паскуал, като актриса, каза, че е работила в различни пиеси и театри, преди да пробие във филмовия бизнес. Според биографията й в IMDB, тя прави своя актьорски дебют през 2019 г. със сериала „Go! Живей по своя начин.“ Тя изигра Миа в този сериал и се появи в над 30 епизода. Тя също се появи във филма „Върви! Незабравимото парти“ същата година. Пили Паскуал получи възможност да участва в сериала „Тайните на лятото“ през 2022 г. след три години. Премиерата на първия епизод на „Тайните на лятото“ беше на 16 февруари 2022 г. и имаше огромен успех.

Пилар Паскуал Гадже и срещи

С кого се среща Пилар Паскуал? Пилар Паскуал е талантлива млада дама. Тя, от друга страна, е доста откровена за връзката си. Открихме, че тя е в романтична връзка с Педро де Ла Вега, след като прегледахме профилите й в социалните медии. Той е известен аржентински футболист, който сега играе за Ленс. Пилар и Педро са споделили различни свои снимки. Двойката не каза кога са започнали да се срещат, но въз основа на акаунтите им в социалните медии изглежда, че са заедно от няколко години. В момента и двамата са съсредоточени върху кариерата си и все още не са взели решения относно сватбата или годежа си. Може би скоро ще съобщят на последователите си радостната новина за годежа си.

Популярни Публикации