Pickle Wheat- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Cheyenne Wheat , понякога известен като Pickle Wheat, е млада, талантлива и смела американска телевизионна личност и ловец на алигатори. Тя започна да лови алигатори, когато можеше да ходи и бързо напредна в работата си. Сега Уит е професионален ловец и в допълнение към лова, тя помага в семейния бизнес за създаване на патици и пуйки. Pickle също ще се появи като член на актьорския състав в сериала Swamp People сезон 12 на канала History.

Бързи факти

Празнувано име Кисела пшеница
Възраст 26 години
Псевдоним туршия
Рождено име Cheyenne Wheat
Рождена дата 1995-09-21
Пол Женски пол
Професия Телевизионна личност
Националност американски
Родена нация Америка
Място на раждане Пиер Парт, Луизиана, САЩ
Етническа принадлежност Американско-бял
Религия Кристиян
състезание Бяло
Хороскоп зодия Дева
баща Еди Уит
Майка Мисия Пшеница
Братя и сестри 1
Семейно положение Неомъжена
гадже Чейс Ландри
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Кариера на телевизионна личност
Нетна стойност 100 000 долара
Височина 5 фута и 3 инча
Тегло 52 кг
Тип тяло тънък
Измерване на тялото 32-26-34 инча
Цвят на косата Рус
Цвят на очите Тъмно кафяво

Туршия Пшеница Биография

Кисела пшеница е роден на 21 септември 1995 г. като Шайен Уит в Пиер Парт, Луизиана, САЩ. Тя е от американска националност и американска бяла етническа принадлежност. Религиозната й принадлежност е към християнската вяра. Текущата възраст на Пикъл е 25, които тя ще отпразнува през 2020 г. В резултат на това тя е бяла и нейната зодия е Дева. Тя е дъщеря (баща) на Миси Уит (майка) и Еди Уит (баща). Единственият й брат и сестра е брат на име Джеймс Уит.

Кисела пшеница Височина, Тегло

Кисела пшеница е прекрасна дама, която е висока 5 фута 3 инча и тежи приблизително 52 фунта. Тя има слабо телосложение и измервания на тялото от 32-26-34 инча. Тя има красива руса коса и изумрудени очи. Кисела пшеница

Кисела пшеница (Източник: Pinterest)

Кисело жито Гадже, Запознанства

Относно нейния любовен живот, Кисела пшеница е свободна жена. Тя е в романтична връзка с красивото си гадже, хората от блатото, колега Чейс Ландри. На 25 октомври 2020 г. двамата официализираха връзката си. Двамата имат различни интереси, най-яркият от които е ловът. Профилът на Pickle във Facebook съдържа снимка на Chase и Pickle, току-що от лов. Освен това, двойката има дълбоки корени в Южна Луизиана. Тя е права по отношение на сексуалната ориентация.

Туршия Пшеница Нетна стойност

Нетната стойност на Pickle Wheat се оценява на около 100 000 долара към октомври 2022 г. Тя също има добро заплащане в хиляди долари всяка година. С нейната упорита работа и късмет на нейна страна, тя може да учетвори сегашното си богатство. Освен това нейната телевизионна личност и кариерата й на ловец на алигатори й осигуряват по-голямата част от доходите й.

Любопитни факти

  • Cheyenne Wheat е рожденото име на Pickle.
  • Тя е родена и израснала в Луизиана.
  • Баща му и дядо му я научиха как да ходи на лов за алигатори.
  • Тя също може да отиде на лов за пуйки и патици.
  • В енорията Сейнт Бернар дядо й е бил известен ловец на алигатори.

Популярни Публикации