Phoeberry- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Tik Tok, Кариера

Phoeberry е знаменитост в игрите Roblox, която има YouTube канал с подходящи за деца материали. Каналът на Phoeberry в YouTube има над 210 000 зрители. Научете повече за нетната стойност на Phoeberry, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност, Tik Tok, кариера

Бързи факти

Пълно име: Phoeberry
Дата на раждане: 16 януари 2000 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 1
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Англия
Семейно положение: по отношение
Нетна стойност 440 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 60 кг
Националност британски
Братя и сестри Кехлибар
Twitter Phoeberry Twitter
Youtube Phoeberry Youtube
Instagram Phoeberry Instagram
Марки N/A
Хоби Пътуване, плуване

Phoeberry Възраст и ранен живот

Към 2022 г. Phoeberry е на 22 години. Родена е в Англия на 16 януари 2000 г. Зодия е Козирог. Тя беше на британски родители, чиито имена не разкрива. Тя също е брат и сестра на другия играч на Roblox Амбъри.

По същия начин тя е от британска националност и нейната раса е несигурна. Преминавайки към образователната история на Phoeberry, тя може да е завършила гимназия и вече да е записана в университет. Те обаче не разкриха никакви подробности по въпроса.Височина и тегло на Phoeberry

Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 60 кг (121 фунта). Освен това, тя има прекрасни топли кафяви очи и кафява коса. Какви са телесните мерки на Phoeberry? Тя често радва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.

  Phoeberry

Phoeberry позира за снимка Източник: Instagram

Phoeberry Net Worth 2022

Колко е нетната стойност на Phoeberry? Phoeberry е талантлива млада жена, която си изкарва добре от работата си в YouTube. Той обаче не е разкрил нейното годишно заплащане или нетни активи. Въпреки това, според няколко онлайн доклада, Нетната стойност на Phoeberry се оценява на около 0 000 към октомври 2022 г. По същия начин тя се радва на луксозен начин на живот в резултат на доходоносния си поток от богатство.

Професионален живот и кариера

Що се отнася до личния живот на Phoeberry, тя започва кариерата си в YouTube. През август 2018 г. тя стартира своя едноименен канал и публикува първия си епизод, озаглавен BACK TO SCHOOL ROUTINE | Royale High. Тя постепенно се издига до известност и става призната за знаменитост в игрите Roblox, която качва подходящи за деца материали в канала си в YouTube, който има над 210 000 абонати. Тя качва видеоклипове за BLOXBURG, ROBLOX FAMILY ROLEPLAY, BLOXBURG BUILDS, ROBLOX ADOPT ME, ROBLOX 24 HOUR CHALLENGE, ROBLOX ROUTINE и ROBLOX FLEE THE FACILITY.

В рамките на първите няколко месеца от нейното писане в блога, един от най-гледаните й видеоклипове беше озаглавен I BUILT MY FAN A HOUSE AND She HATED | Блоксбург | Roblox. Този видеоклип е качен на 9 април 2019 г. и е получил близо 1 617 766 гледания. Други популярни видеоклипове в нейния канал включват ПЪРВИЯТ ДЕН НА ПОПИ В ПРЕДУЧИЛИЩНАТА ГРАДА | Ролева игра в Блоксбург | Roblox, който има 1 милион гледания, ПРЕМЕСТВАНЕ В НОВ ГРАД | Ролева игра в Блоксбург | Roblox, който има 896K гледания, POPPY ТРЯБВАШЕ ДА ОТИДЕ В БОЛНИЦА AMBERRY | Ролева игра в Блоксбург | Roblox, който има 865K гледания, ДЪЩЕРЯ МИ ИМА НОЩ

Phoeberry Гадже и срещи

Кой е гаджето на Phoeberry? Тя има връзка с мъж, който се нарича @rwonuf в Instagram. От 17 февруари 2020 г. тя споделя свои снимки с него. На снимките двойката изглежда наистина сладка и очарователна заедно. Тя продължава да споделя свои снимки с половинките си от мъжки пол. Освен това, тя може да търси своя идеален играч, с когото да си партнира.

Също така, знайте за Исла Кричли Нетна стойност, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации