Пейтън Мари Федърлайн - Уики, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Пейтън Мари Федърлайн е дете на знаменитост, родено от Кевин Федърлайн и Виктория Принс. Пейтън е родена през 2014 г. и е гражданка на САЩ. Тя е англо-американка по майка си, от рода на Виктория Принс. Въпреки това тя е член на немско-американската етническа група чрез баща си. Тя има сладък псевдоним, тъй като родителите й я наричат ​​Пейти.

Бързи факти

Име Пейтън Мари Федърлайн
рожден ден 6 април 2014 г
Възраст Седем години
Пол Женски пол
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
родители Кевин Федърлайн и Виктория Принс
Братя и сестри Шест братя и сестри

Биография на Пейтън Мари Федърлайн

Пейтън Мари Федърлайн е роден през 2014 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. От 2020 г. тя ще бъде на шест години и всяка година ще празнува рождения си ден на 7 април. Кевин Федърлайн, нейният баща, е известен американски рапър, актьор и диджей. Виктория Принс е името на майка й. Родителите на Пейтън се ожениха през 2013 г. и тя е единственото им дете. Въпреки това баща й, Кевин, преди това е бил женен за две други жени, преди да се установи с Виктория.

Височина и тегло

Пейтън Мари Федърлайн има дребна фигура и дребен ръст. Освен това дългата й руса коса подчертава красотата й.кариера

Пейтън Мари Федърлайн е роден на Кевин Федърлайн и Виктория Принс. Тя е родена през 2014 г. и е гражданка на САЩ. Пейтън е англо-американка по произход от майка си Виктория Принс. Въпреки това, чрез баща си, тя е член на немско-американската етническа група. Родителите на дъщерята я наричат ​​Пейти, което е прекрасен прякор.

Кариера на Кевин Федърлайн

Федерлайн за първи път пусна две песни след брака си със Спиърс: Y’all Ain’t Ready и PopoZo. Вместо това първият официален сингъл беше Lose Control, който той представи на събитието Teen Choice Awards на мрежата Fox в края на юли 2006 г. Първият му албум излезе на 31 октомври 2006 г. и критиците не го харесаха много. За есента на 2006 г. линията, която той моделира, беше най-продаваната в Macy’s, Kitson в Лос Анджелис и Lord & Taylor. Федерлайн се появи в програмите на WWE, за да популяризира албума си Playing with Fire, както и да участва в ъгъл. Беше 16 октомври 2006 г., когато той се появи за първи път в WWE Raw. Той влезе в битки с шампиона на WWE Джон Сина. Той се върна на ринга следващата седмица, за да асистира на Джони Нитро в мача му срещу Джон Сина. Federline удари силен шамар на Cena, след като той влезе в лицето му.

Освен това Федерлайн участва като гост в множество епизоди и след това е добавен като редовен гост в One Tree Hill на CW. Той обаче не се върна в шоуто след гостуването си. Федерлайн също се появи в седмия сезон на телевизионното риалити шоу Celebrity Fit Club. Федърлайн играе граничен офицер във филма от 2009 г. 'Американски пай представя: Книгата на любовта'.

Нетната стойност на Пейтън Мари Федърлайн

Засега нетната стойност на Пейтън се преразглежда, но баща й има приблизителна нетна стойност на около 1,5 милиона долара.

Връзка с Пейтън Мари Федърлайн

Пейтън Мари Федърлайн няма връзка, тъй като е твърде млада. Тя все още има много време за любовния си живот.

Популярни Публикации