Пейтън Джорд - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Пейтън Земя е добре известен влиятел в социалните медии в Съединените щати. Пейтън Джорд е най-известен със своя акаунт в TikTok, „@peytonjordan“, който натрупа много последователи. Прочетете пълната биография на знайте всичко за възрастта на Пейтън Джорд, приятелката на Пейтън Джорд, нетната стойност на Пейтън Джорд, височината на Пейтън Джорд, кариерата на Пейтън Джорд , и още

Бързи факти

Пълно име: Пейтън Земя
Дата на раждане: 27 април 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Братя и сестри

Биография на Пейтън Джорд

Пейтън Земя е роден в САЩ на 27 април 2002 г. Той ще бъде на 18 години през 2020 г. и зодията му е Телец. В гимназията той беше състезателен плувец. Във видео в TikTok от 2019 г. той представи баща си. Освен това той обикновено включва майка си в своя TikTok, където тя се вижда да реагира забавно на песента. Той не е разкрил самоличността на родителите си. Освен това той има сестра, но не разкрива името й. В резултат на това също няма информация за неговото образование.

Височина и тегло на Пейтън Джорд

Пейтън е красив млад мъж с нежно отношение. Има стегната и здрава фигура. Той е висок 5 фута 8 инча и тежи приблизително 74 килограма. Освен това той има кестенява коса и сини очи. Допълнителните му физически измерения като гръден кош-талия-ханш, размер на обувката и размер на роклята не са включени.кариера

Той стана известен и привлече вниманието на обществеността със своите видеоклипове в TikTok. Пейтън е най-известен като разработчик на развлечения със синхронизиране на устните в кратка форма, който споделя видеоклипове в едноименния си акаунт в TikTok. Той започва кариерата си в Chick-fil-A, преди да спечели популярност в TikTok. Той разработи драматичен TikTok към песента Mystery of Love от Sufjan Stevens.

Пейтън има и свой канал в YouTube, който стартира на 26 юни 2018 г. и вече има хиляди абонати. Той не е особено активен в него, като е качил само четири видеоклипа. „ПРЕКАРАХ ЕДИН ДЕН САМ“, „ОТНОВО СИ РАЗБИХ КОСАТА (съжалявам, мамо)“, „ДАВАМ СЕ ДА СЕ ВРЪЩА В УЧИЛИЩНАТА ПРИЧУЗА“ и „РАЗКОЛОВЯВАНЕ НА СРАМНОТО МИ МИНАЛО“ са видеоклиповете. Всеки от четирите видеоклипа надмина 10 000 гледания.

Пейтън Джорд Нет Уърт

Към октомври 2022 г. няма информация относно неговата нетна стойност или заплата, но се очаква той да направи значителна сума пари в близко бъдеще в резултат на нарастващата си кариера. Неговите видеоклипове в TikTok може да носят достатъчно приходи за него в момента.

Приятелка на Пейтън Джорд, запознанства

Пейтън най-вероятно е сама в момента. Той не е във връзка. Той не е разкрил никакви подробности за историята на запознанствата си. Въпреки това, той може да преследва своите стремежи и да се развива в момента. Предпочита да пази личния си живот в тайна.

Говори се, че Пейтън се среща със Сиси Шеридън. Те могат да бъдат видени в техните индивидуални акаунти в социалните медии, споделящи снимки един на друг. И двамата обаче твърдят, че са просто добри приятели. Химията им и активността в социалните мрежи обаче породиха съмнения сред почитателите им, че имат връзка. В резултат на това, докато той не говори за това, състоянието на връзката му остава тайна за момента.

Поддържа безупречно чист профил. Той не е направил никакви противоречия. Пейтън е изключително предпазлив от спекулации, които могат да застрашат работата му. В момента обаче е съсредоточен върху кариерата си.

Популярни Публикации