Пейдж Уайът - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Пейдж Уайът е модел и бъдеща телевизионна личност, член на семейство Уайът, известно с тяхното риалити шоу American Guns, което се излъчва по Discovery Channel и включва семейство Уайът и техния бизнес с магазини за оръжия. Популярността на Пейдж нарасна благодарение на това шоу и тя изглежда се издига.

Пейдж също е второстепенна холивудска актриса, която бързо се издига до известност благодарение на ролята си в телевизионния риалити сериал. Тя натрупа много фенове, които никога не пропускат епизод с нейно участие. Пейдж също работи усилено, за да развие професионалната си кариера на модел. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Пейдж Уайът

Бързи факти

Пълно име: Пейдж Уайът
Рождена дата: 30 октомври 1994 г
Възраст: на 27 години
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионна личност, модел
Държава: Съединени щати
Хороскоп: Скорпион
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Запознанства Пийт Харгис
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 250 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Родно място Уит Ридж, Колорадо
Статус Запознанства
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
баща Рич Уайът
Майка Рене Уайът
Братя и сестри Кърт Уайът
Facebook Пейдж Уайът във Facebook
Twitter Пейдж Уайът в Twitter
Instagram Пейдж Уайът Instagram

Коя е Пейдж Уайът? Биография и възраст

Пейдж Уайът е роден на 30 октомври , 1994 , в Колорадо, САЩ. Тя е на 27 години към 2021 г. Тя е родена под знака на зодиака Скорпион и следователно е от американска националност. Освен това тя е живяла с втория си баща Рич, който е известен оръжейник и притежава магазина Gunsmoke, и майка си Рене Уайът, която работи като бизнес мениджър в магазина Gunsmoke от дете. Пейдж също има брат, Кърт, който работи като продавач и инструктор по огнестрелни оръжия в същия магазин. Говори се, че Пейдж завършва обучението си, преди да посвети времето си на актьорската си кариера и кариерата на модел. Майката на Пейдж има две деца с Рич: Брук, родена през 2006 г., и Джинджър, родена през 2009 г.Семейството й управляваше процъфтяващ бизнес с оръжия до 11 февруари 2016 г., когато вторият й баща беше арестуван и обвинен в данъчни измами и незаконно боравене с огнестрелни оръжия, за които не е имал лиценз. Арестът доведе до затварянето на магазина, както и до отмяната на семейното им шоу.

Колко висока е Пейдж Уайът? Височина, тегло и измерване на тялото

Пейдж е висока 5 фута 7 инча и има стройно, извито тяло. Твърди се, че тя има разкошна дълга руса коса и великолепни лешникови очи, които допълват нейния секси външен вид. Тя изглежда притежава идеалното тяло за модерен модел.

Пейдж Уайът (Източник: Instagram)

Как Пейдж Уайът преследва кариерата си? Професионален живот

Пейдж винаги е била очарована от бизнеса на семейството си и по този начин започва да научава всичко за оръжията в ранна възраст. Семейството й позволява да се присъедини към екипа на магазина, когато е достатъчно голяма, където работи известно време като търговски сътрудник. Тя обаче бързо се включи в други операции на магазина. Пейдж започва кариерата си през 2011 г., точно когато бизнесът на семейството й процъфтява и тя е избрана от Discovery Channel да бъде обект на телевизионен риалити сериал. Тя направи своя дебют в сериала, който дебютира на 10 октомври 2011 г. и бързо се превърна в хит, с над милион зрители, гледащи всеки епизод.

Пейдж също се появи във втория сезон на сериала, който получи по-висок рейтинг и помогна на Пейдж да се утвърди. Въпреки това, когато вторият сезон приключи, шоуто беше отменено, защото баща й загуби лиценза си и вече не можеше да управлява магазина.

Пейдж също има своя собствена линия дрехи, Hughwear, която е специализирана в дамски потници и мъжки тениски. Тя обича да се облича и в резултат на това да управлява този бизнес. Пейдж също събира дрехи и снимки с автографи, които продава на уебсайта си Everythingwyatt.com. Пейдж, от друга страна, се стреми да стане модел и актриса в близко бъдеще.

С кого се среща Пейдж Уайът? Връзка и дела

Пейдж не е омъжена и няма съобщения да има гадже. Все още не е била романтично свързана с никого и не е направила никакви официални съобщения за това с кого може да се среща. Пейдж може да е необвързана и да преследва мечтаната си кариера на модел и актьорство, или може да работи в магазина на семейството си. Пейдж е любител на животните, често виждана с кучето си Малибу. Освен това Пейдж е момиченце на татко, защото обожава втория си баща. Тя е голям фен на огнестрелните оръжия и дори има своя колекция.

Нетна стойност на Пейдж Уайът 2022 г

Пейдж Уайът е натрупала малко състояние въпреки младата си възраст. Според надеждни източници тя печели 250 000 долара годишно като актриса, включително печалбите от нейната линия дрехи Hughwear, считано от тази година. Нетното състояние на Пейдж Уайът се оценява на около 1 милион долара към 2022 г. включително първото й превозно средство, 4WD джип, според надеждни източници.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Тя обича да чете истории.
  3. Тя е активна в социалните медии.

Популярни Публикации