Пейдж Спара - Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, височина, кариера

Пейдж Спара е добре известно име в развлекателната индустрия, която си е спечелила репутация с изключителните си актьорски способности. През 2015 г. тя привлече повече внимание след ролята си в телевизионното шоу, Кевин от работа. От 12 август до 7 октомври тя играе главната роля в десет епизода. В момента Пейдж може да се види в телевизионния сериал Добрият доктор като Леа Дилало. Тя е главният герой на сериала от сезон 2

Бързи факти

Истинско име Пейдж Спара
Псевдоним Пейдж
Известен като актриса
Възраст 21 годишен
рожден ден 8 август 1989 г
Родно място Уошинтън, Пенсилвания, Съединени щати
Зодия Лео
Етническа принадлежност Бяло
Националност американски
Религия християнството
Височина 5 фута 1 инч
Тегло 49 кг
Измервания на тялото 31-24-33 инча
Размер на чашката на сутиена 36 А
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка 7.5
Гадже/Среща Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 400 000 долара
Марки N/A
Хоби Актьорство

Биография на Пейдж Спара

Пейдж Спара е роден на 8 август 1989 г. във Вашингтон Тауншип, Пенсилвания, САЩ. Баща й Кевин Спара и майка й Ким Спара я раждат като средно дете. Ким работеше като дентален хигиенист, докато Кевин работеше във фризьорски салон. Тя също е израснала с двамата си братя и сестри, Тейлър Спара, нейната по-голяма сестра, и Джеси Спара, нейният по-малък брат.

Колко висока е Пейдж Спара?

Пейдж е от американска националност и има италиански и полски произход. Тя е родена под знака на Лъва. Освен това, тя е висока 5 фута и 1 инч (157 см). и може да поддържа тялото си във форма и здраво. Измерванията на тялото й са 31-24-33 инча и тя има перфектна форма на пясъчен часовник. Нейната светлокафява коса и лешникови очи допълват привлекателния й външен вид.Височината на Пейдж Спара (Източник: Instagram)

Детство на Пейдж Спара

Интересът на Пейдж към актьорството започва в ранна възраст. Тя започва курсове по актьорско майсторство, когато е на дванадесет години. Тя също се присъединява към Kids’ Theatre Works, за да усъвършенства актьорските си умения. Пейдж отиде във Вашингтонската гимназия за своето образование. Тя също продължи да действа през гимназиалните си години. Училището я сертифицира през 2008 г. Пейдж посещава университета Point Park в Питсбърг, след като завършва гимназия. Тя посещава Marymount Manhattan College, след като се записва там две години и се отличава с актьорските си способности. Завършила е колеж през 2012 г. със специалност „Театрално представление“.

кариера

Работила е като гид за автобусна обиколка на Gossip Girl в Ню Йорк, преди да започне кариерата си в телевизията. Беше заснето като поздравител и изображението беше изобразено като холограма, приветстваща пътници и посетители на Дълес, международното летище Дълес във Вашингтон във Вирджиния. Тя се премества в Лос Анджелис след дипломирането си и остава две години.

Междувременно през 2017 г. тя се появи като Леа Дилало в медицинската драма на ABC „Добрият лекар“, заедно с Фреди Хаймор и Никълъс Гонзалес. Спара пое главната роля във втория сезон на шоуто.

С кого се среща Пейдж Спара?

Пейдж Спара в момента е необвързана в личния си живот. Тя също не е дала индикации, че се среща с някого. Актрисата най-вероятно търси перфектния мъж, който да влезе в живота й, докато се фокусира върху кариерата си.

Пейдж Спара Нетна стойност

Актрисата се наложи като известно лице в бранша. Нейната фантастична игра й спечели много внимание. По същия начин, освен че спечели име и слава, тя успя да спечели прилична сума пари. Нетната й стойност се оценява на около 400 хиляди долара.

Популярни Публикации