Пейдж Маккензи - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Пейдж Маккензи е YouTuber, актриса и автор от Съединените американски щати. Пейдж Маккензи е писателка на бестселъри, която също участва в уеб сериала The Haunting of Sunshine Girl в нейния YouTube канал The Haunting of Sunshine Girl Network. Освен това, тя е публикувала трилогията от романи в поредицата си и е получила одобрението на критиката от множество видни знаменитости. Знайте всичко за Пейдж Маккензи - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Пейдж Маккензи
Дата на раждане: 14 април 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, актриса и автор
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0 000 – милион
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски
Майка Мерцедес Роуз

Биография на Пейдж Маккензи

Пейдж Маккензи е роден в Съединените американски щати на 14 април 1995 г. Тя е на 25 години към 2021 г . По същия начин тя е сензация в YouTube в Съединените щати. Няма информация за баща й, но майка й е известна актриса на име Мерседес Роуз. Изглежда, че е единствено дете, тъй като нейните братя и сестри са неизвестни в момента. Няма налична информация за нейната религия или етнически произход. Овен е нейният зодиакален знак.

Изглежда, че е изключително дискретна с личната си информация, тъй като има малко информация за нея. Няма информация за нейното образование или името на нейния университет. Според възрастта си може да е завършила висше образование.Височина и тегло на Пейдж Маккензи

Височината и теглото на Пейдж за момента не са известни. Освен това тя има тъмнокафява коса, която често боядисва в червено, кафяво или черно и лешникови очи. По същия начин, нейните физически мерки са неизвестни в момента, но тя има сладострастна и добре поддържана физика.

кариера

По отношение на професионалната си кариера тя е YouTuber, актриса и актьор. На 10 декември 2010 г. тя стартира своя канал в YouTube, The Haunting of Sunshine Girl Network. Сред нейните видеоклипове в YouTube е сезонът на The Haunting of Sunshine Girl, влогове, Stalked | HSGN, автор чете, ARTY, призрак и зомби.

ИСТИНСКО ВИДЕО С ПРИЗРАК – Призрак в къщата на Шанън Видео 1, Паранормална активност в реалния живот – Част 3 от 6 и СТРАШНО! СПРЕТЕ ГЛЕДАНЕТО! Дете-призрак, уловено от камера, Разследване на Аватар и Vlog за свръхестествено, МОМИЧЕТО ИЗДЪРПАНО ОТ ЛЕГЛОТО ОТ ПРИЗРАК! – Anna Haunting #13 и Dark Angel Caught on Camera: Weird Ghost or Supernatural Entity?. Отличната актриса направи своя актьорски дебют в реклама на здравния уебсайт за книги Gazoontite.

Освен това нейният уеб сериал „The Haunting of Sunshine Girl“ беше публикуван в YouTube през декември 2010 г. от Coat Tale Productions. Мерседес Роуз, Ник Хейгън, Максуел Арнолд, Адриен Фогел, Сет Рене и самата тя участват в онлайн сериала.

Сериалът беше изключително популярен, като събра над 4,3 милиона гледания през първата си година. Пейдж разшири историята в трилогия от книги, която спечели похвали от много известни личности. През 2015 г. издава дебютната си книга. Освен това тя е съавтор на поредицата от книги B*WITCH с писателката Нанси Олин за дъщерното дружество на Disney Book Group Freeform Books.

Нетната стойност на Пейдж Макензи през 2022 г

Що се отнася до нейните награди, въпреки уменията си, тя все още не е спечелила награда или е номинирана за награда. Освен това с развиващия се канал в YouTube тя има добри шансове да спечели още награди в близко бъдеще. По същия начин, някои публикации място Нетното състояние на Пейдж Макензи между 0 000 и милион към 2022 г. Освен това нетната й стойност се определя от работата й като Youtuber, посланик на марката, актриса и знаменитост в социалните медии. Няма налична информация за нейните автомобили, дом или заплата.

Тя пази личния си живот в тайна и не споделя никакви подробности с другите. В резултат на това в момента около нея няма никакви слухове или противоречия. Тя не позволява на хейтъра да навреди на репутацията й, а вместо това отговаря положително и спокойно. Тя е по-загрижена за кариерата си, отколкото за спорове.

Пейдж Маккензи Съпруг и брак

Клои е права жена, която все още не се е омъжила. Няма информация за нейните афери или връзки, защото тя предпочита да ги пази в тайна. Освен това няма информация за предишните й връзки. Освен това тя има целиакия и масклофобия.

Популярни Публикации