Педро Химено е критикуван от феновете на семейството Шантел за грубото му поведение

В понеделник вечер Семейството Шантел, сезон 4, представи чисто нов драматичен епизод и нещата не вървят добре между Педро и Шантел. Когато епизодът беше излъчен за първи път, поведението на Педро към жена му беше просто гадно, което раздразни зрителите. Епизод 4 от Семейството е озаглавен No Ninos или Ninas. Шантел показа, че се готви за новодомския си празник. Междувременно Педро не правеше нищо, освен да се тъгува и да хленчи за всичко, което правеше жена му. Шантел помоли Педро да остави настрана брачните им трудности за една вечер, тъй като тя не иска семейството й да се намесва в техните проблеми.

Педро разкри по време на своята изповед,

Предполагам, че иска да покани стотина гости, тъй като украсата беше твърде много само за едно семейство. Тя иска да им покаже върху какво сме работили и какво сме създали заедно. Но ако ти и аз не сме в добри отношения, защо искаш да се преструваш пред семейството си?Шантел имаше своите причини да не иска семейството й да знае какво се случва между тях. Знаменитостта от домакинството Шантел разкри на съпруга си, че се опитват да разрешат брачните си проблеми. Когато Шантел призова Педро да оставят разногласията си настрана за една вечер, Семейството се съгласи. Звездата на Шантел незабавно попита съпругата си дали тя иска от него да се държи прилично. Но Шантел изясни ситуацията, като каза, че всичко, което тя поиска, е той да оцени това, което имат заедно. Тя очакваше той да уважава приятелството им и личните им разговори.

  Педро Химено

Според Шантел,

Решаваме проблемите си. Не само ти, аз и нашето семейство измисляме нещата.

Шантел каза по време на своята изповед, че връзката й с Педро е проблематична. Тя се оплака, че въпреки че се опитва да направи всичко възможно, Педро не полага никакви усилия. Шантел каза, че се чувства като единствената, която се е появила във връзката им. Феновете, които станаха свидетели на шоуто, се обърнаха към социалните медии, за да критикуват Педро за отношението му към Шантел. Феновете се оплакаха в Twitter, че Педро е Деби Даунър. Някои хора също предложиха двамата да отидат на консултация и Педро да спре да се държи неприятно с жена си.

Повече информация за случилото се тази седмица в The Family Chantel в сезон 4, епизод 4

  семейният шантел

Въпреки че Шантел се опитваше да поддържа нещата мирни и радостни за новоселството, нещата не продължиха дълго. Когато нейните роднини пристигнаха и разпитаха за бременността на двойката, напрежението между Педро и Шантел стана ясно. Педро каза, че не иска скоро да има деца от Шантел. Поне не през следващите пет години. По време на изповедта си той разкри, че Шантел не е в правилното психическо състояние и че двамата не са емоционално подготвени да имат деца. Междувременно семейството осъзна, че нещо не е наред с Педро и Шантел, когато тя настоя съпругът й да я уважава. The Family Chantel на TLC се излъчва всеки понеделник от 20:00 часа. ЕТ. Читателите могат да намерят допълнителна информация в своите местни обяви.

Популярни Публикации