Peachprc- Възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера, националност

Праскова е личност в социалните медии и поп певица, известна най-вече с комедийните и пеещи видеоклипове, които прави в профила си в peachprc TikTok. Нейните видеоклипове в YouTube са й спечелили над 1,2 милиона фенове. През септември тази година тя създаде своя акаунт в TikTok. Научете повече за нетната стойност на Peachprc, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, височината, гаджето, кариерата и факти

Бързи факти

Истинско име Праскова
Псевдоним Праскова
Възраст 25 годишен
рожден ден 2 април 1997 г
Известен с Тикток звезда
Родно място Австралия
Националност австралийски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Овен
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 50 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 500 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Peachprc Възраст и националност

На колко години е Peachprc? Peachprc е роден на 2 април 1997 г. в Австралия. Тя е 25 години към 2022 г . Тя е австралийска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Peachprc и други подробности за семейството. Peachprc също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Peachprc? Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 50 кг. Peachprc има кестенява коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Праскова

Peachprc позира за снимка Източник: Twitter

Нетна стойност на Peachprc 2022 г

Колко е нетната стойност на Peachprc? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, Peachprc има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила доходите си. Към 2022 г. нетната стойност на Peachprc се оценява на 500 хиляди долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Peachprc придоби огромна популярност в социалните медии и е следван от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Peachprc? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има много фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 500 000 долара към 2021 г
  • Нейното дебютно видео в TikTok с над 1 милион гледания е комедийна пародия на нейната стремителна личност.
  • В акаунта си в TikTok тя пусна версия на Can’t Help Falling In Love на Елвис Пресли.
  • Тя е родена в Аделаида, Южна Австралия, и е отгледана там. Тя молеше родителите си дали може да кандидатства за Australia’s Got Talent, но те отказаха, твърдейки, че е твърде млада и чувствителна. Тя има брат или сестра, който е по-малък от нея.

Освен това знайте за нетната стойност, възрастта, биографията, националността и етническата принадлежност на Чани Наташа .

Популярни Публикации