Payal Nath- Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност

Паял Нат е политик и съпруга на знаменитост от Индия. Паял Нат е съпруга на бившия главен министър на Джаму и Кашмир Омар Абдула. Научете повече за нетната стойност на Payal Nath, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Паял Нат
Дата на раждане: 06 юни 1973 г
Възраст: 48 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Знаменитост
Държава: Индия
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 септември 1994 г
Съпруг Омар Абдула
Нетна стойност 120 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Ню Делхи
Националност индийски
Етническа принадлежност индийски
Религия сикхизъм
образование Завършвам
баща Рам Нат
Братя и сестри Един брат
деца Двама сина

Payal Nath Възраст и ранен живот

Паял Нат Абдула е роден на 6 юни 1973 г. и сега е на 48 години. Нейната зодия е Близнаци, защото е родена в началото на юни. Паял е роден в Делхи, Индия, и е индийски гражданин. По същия начин, що се отнася до нейния етнос и религия, тя е от индийски произход и семейството й практикува сикхизма. Паял е дъщеря на офицер от армията. Тя имаше военно минало.

По същия начин баща й е генерал-майор (отставен) Рам Нат, а майка й е домакиня. Няма информация за името на майка й. По същия начин тя има един брат на име Панкадж Нат. Освен това, като армейски брат, тя посещава военно училище за своето образование. Паял също посещава университета в Делхи. След това тя завършва бакалавърската си степен по английски език с отличие. След това тя получава MBA със специалност маркетинг от Лондонския университет.Височина и тегло на Payal Nath

Колко висок е Payal Nath? Тя е висока 5 фута 4 инча (64 инча) и тежи приблизително 55 кг (121 фунта). По същия начин тя има много стегнато и здраво тяло, но точните й измервания все още не са налични в медиите. По същия начин, когато става въпрос за външния й вид, тя има светла кожа, кафяви очи и тъмнокафява коса.

  Паял Нат

Payal Nath със съпруга си (Източник: Pinterest)

Професионален живот и кариера

Payal е самостоятелно зает предприемач в професионалния си живот. След дипломирането си тя започва работа в хотелиерството. По същия начин тя работи в петзвездния хотел „The Oberoi“ в Ню Делхи. По същия начин в момента тя е собственик на фирма за минерална вода. Тя е собственик на компанията за минерална вода Jairu Naturelle. Тази фабрика се намира на 3 километра от Kullu на магистралата Kullu-Manali.

Освен това Паял стана известна като съпруга на бившия главен министър на Джаму и Кашмир Омар Абдула. По същия начин Омар е индийски политик и бивш главен министър на Джаму и Кашмир. Освен това той е най-младият главен министър на държавата и 11-ият в историята на държавата.

По същия начин Омар е син на лекаря Фарук Абдула и внук на политика Шейх Абдула. На 10 март 1970 г. Омар е роден в Рочфорд, Есекс, Обединеното кралство. Майка му е англичанка, която работи като медицинска сестра. Омар и Паял се запознават, докато работят в „The Oberoi“. Преди да влезе в политиката, Омар работи в хотелиерството до 29-годишна възраст.

Нетна стойност на Payal Nath 2022

Колко е нетната стойност на Payal Nath? Payal е политическа личност, предприемач и съпруга на знаменитост, що се отнася до неговата нетна стойност и приходи. По същия начин тя печели добре от професията си. Като съпруга на бившия главен министър, Нетното състояние на Payal Nath се оценява на около 0 000 към октомври 2022 г.

Payal Nath съпруг и брак

Кой е съпругът на Payal Nath? Тя се омъжи за Оман Абдула, бивш главен министър на индийския щат Джаму и Кашмир. Противно на волята на родителите й, двойката се жени на 1 септември 1994 г. Но с течение на времето те губят привързаността си един към друг. По същия начин те подадоха молба за развод през 2011 г. За съжаление тя беше отхвърлена от съда и сега тя живее в правителствено бунгало в Ню Делхи.

По време на развода тя поиска сигурност и месечна издръжка от около 10 Lakh INR. Съдът обаче го отхвърли и тя все още е омъжена за бившия министър на славата и парите. Освен това отношенията им в момента са обтегнати. По същия начин и двамата имат двама сина, Замир Абдула и Захир Абдула.

Популярни Публикации