Payal Malik- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Паял Малик е известен модел, актриса, TikTok звезда, YouTuber и медийна личност от Ню Делхи, столицата на Индия. Тя и съпругата й правят концептуални видеоклипове. Тя има много роли и видеоклипове в своя Instagram.

Бързи факти

Истинско име Паял Малик.
Пълно име Паял Армаан Малик.
Рождена дата 19 декември 1994 г.
Зодия Зодия Дева.
Възраст (към 2020 г.) 25-27 години.
Националност индийски.
Място на раждане Хайдерабад, Телангана, Индия.
Сегашен адрес Ню Делхи, Индия.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Домашно обучение.
Професия Модел, TikToker, YouTuber и актриса.
Нетна стойност 4-5 милиона INR (приблизително).
Религия мюсюлманин.
каста Аван Малик.
Височина (прибл.) във футове инчове – 5′ 5″
Тегло (прибл.) в килограми: 58 кг
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата черен.
Дължина на косата Среден.
Татуировки Тя има татуировки с мастило на ръката и крака си.

Възраст и ранен живот на Хейли Ван Лит

Паял е роден в Хайдерабад, Индия, на 19 декември 1994 г . В момента тя живее в Ню Делхи, Индия, със съпруга си. Нейният хороскопски знак е Дева, а Меркурий е нейната управляваща планета. Получила е образованието си от местно училище. От много източници научихме, че тя е завършила бакалавърската си степен. Payal винаги е искала да бъде модел и да прави разходки, още от началното училище.

Височина и тегло на Хейли Ван Лит

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Хейли Ван Лит е висока 5 фута 5 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Паял Малик

Паял Малик

Хейли Ван Лит Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Хейли Ван Лит? Хейли Ван Лит нетна стойност се смята, че е между милион – милиона към октомври 2022 г. Отличната й професия на копиехвъргачка очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Payal Malik има значителна база от фенове в Instagram с 956 000 последователи. Тя създава ролки, базирани на популярни песни и части от музика. Тя приема и изпълнява различни задачи. Видеата на Малик обикновено са пламенни и смели. Хората обичат да виждат химията между Payal, Armaan и Kritika. Tiki е друга програма, която използва за видеоклипове за синхронизиране на устни.

Съпругата на Армаан Малик има канал в YouTube, наречен Family Fitness, който споделя със съпруга си. Те стартираха този канал на 18 януари 2017 г. и той има над 1,7 милиарда гледания към 20 април 2021 г. Най-успешният им видеоклип е наречен „Забавно видео от Армаан Малик“ и има 84 милиона гледания.

Хейли Ван Лит Съпруг и брак

Кой е съпругът на Хейли Ван Лит? Паял имаше връзка с Армаан Малик, когото срещна във фитнеса. По-късно те избраха да заздравят приятелството си, като се оженят. Armaan Malik е фитнес ентусиаст, YouTuber и производител на съдържание. Армаан се ожени за друга дама, Критика Малик, след 4-6 години брак. Критика е добре позната и в социалните мрежи. Паял няма никаква злоба към втория брак на съпруга си. Payal Malik, Kritika Malik и Armaan Malik споделят един дом. Тя също така споделя много снимки с втората съпруга на съпруга си в профила си в Instagram. Г-жа Малик има дете, момче от Армаан Малик, което в момента е на възраст между три и пет години. Чираю Малик е името, което дадоха на детето си. Двойката отделя достатъчно време на детето си и изпълнява всичките му изисквания. Семейството е доволно един от друг.

Популярни Публикации