Pauline Amelinckx- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, кариера

Полин Амелинкс е базиран във Филипините Бохол, филипински модел, влиятелен човек в социалните медии, победител в конкурс за красота, телевизионна личност, YouTuber, социален работник и бизнесдама. Този зашеметяващ филипински модел е добре известен в нацията с участието си в няколко конкурса за моделиране и красота. Позволете ми да ви кажа, че Полин стана известна, след като завърши трета в конкурса Мис Вселена Филипините 2020.

Бързи факти

Пълно истинско име Полин Кучаро Амелинкс.
Известно име Полин Амелинкс.
Дата на раждане 29 август 1996 г. (четвъртък).
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Място на раждане Бохол, Филипините.
Сегашен адрес Тубигон, Бохол, Филипините.
Професия Модел, актриса, телевизионна личност, влиятел в социалните медии, влогър и предприемач.
Нетна стойност 2,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност филипински.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).
Зодия Зодия Дева.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Стаята на Академията.
Лекарски университет в Себу.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Полин Амелинкс Възраст и ранен живот

Полин Амелинкс е роден в четвъртък, 29 август 1996 г . Тя е от филипинския остров Бохол. Полин е израснала на остров Бохол. Тя е на двадесет и пет години (към 2021 г.). Нейният рожден ден е на 29 август всяка година. Амелинкс е образована жена.

Завършила е докторския университет в Себу. Не само това, но тя също посещава академия La Salle за основното и средното си образование. Тя започва да работи върху кариерата си на модел, след като завършва училище. Сега тя е добре известен модел и телевизионна личност в резултат на упоритата си работа и умения.Височина и тегло на Полин Амелинкс

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Полин Амелинкс е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.

  Полин Амелинкс

Полин Амелинкс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Pauline Amelinckx? Кариерата на модел на Полин й осигурява прехраната. Освен това тя печели пари чрез спонсориран маркетинг и реклама. Полин сега живее в Тубигон, Бохол. Тя също така популяризира различни модни, козметични и технологични марки в своите акаунти в социалните медии. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Pauline Cucharo Amelinckx се оценява на 2,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Полин Кучаро Амелинкс започва кариерата си на модел. Участвала е и в редица състезания за модели. Освен това Полин е печелила редица шампионати на конкурси за красота. Тази зашеметяваща жена стана известна, след като завърши като трета подгласничка на Мис Вселена Филипините 2020.

След това тя отново се състезава в конкурса за красота Мис Вселена Филипини през 2022 г. През този сезон тя печели Мис Вселена Филипините 2022 Introduction Challenge. Освен това, Полин беше обявена за Мис Вселена Филипини Благотворителност 2022. Силвия Селесте Кортези, от друга страна, беше коронясана за Мис Вселена Филипини през 2022 г. Сега Полин се подготвя за предстоящите си събития в конкурса за красота.

Pauline Amelinckx Гадже и срещи

С кого се среща Полин Амелинкс? Този талантлив филипински модел си сътрудничи с редица известни личности и модели. Тя също е участвала в телевизионни реклами и програми. Нейните последователи се интересуват да научат за нейния любовен живот и статус на връзката. Няма достъпна информация за нейния приятел или връзка. Според източници тя е необвързана (към май 2022 г.). Ще се постараем да открием информация за нейния партньор и да актуализираме тази област възможно най-скоро.

Популярни Публикации