Pauley Perrette сподели страшното си събитие, което можеше да отнеме живота й

Поли Перет , бивша актриса от NCIS, дойде в Twitter, за да предостави огромна актуална информация за живота, включително дълга публикация, описваща как е оцеляла след ужасяващ инсулт. 53-годишната Перет заяви в тъжното си разкритие, че едва не е починала преди година, на 2 септември 2021 г., от инсулт. Поли придружи публикацията си с видеоклип, на който тя коментира инцидента:

9/2 е. Прекарах тежък инсулт преди година. Преди това бях загубил много близки, включително баща ми и братовчед ми Уейн. Въпреки това ужасно съществуване, досега са ми предадени, все още съм оцелял... И все още съм благодарен, все още пълен с вяра и ВСЕ ОЩЕ ТУК!

Перет продължи да описва трудностите си:Боже мой, 2 септември е, една година след като получих инсулт, а аз съм още жив... Да, още съм тук, колко пъти съм измамил смъртта?

Ето какво каза Поули Перет за претърпяния инсулт.

Поули Перет, актриса, заяви, че е получила инсулт на 2 септември 2021 г. Тя също така разкри в Instagram за предишни ужасни ситуации, довели до множество преживявания, близки до смъртта.

Тя спомена:

Алергията ми към боя за коса почти ме уби. Алергичен съм към някои храни. Аз съм жертва на домашно насилие и изнасилване и бях нападнат от психотичен бездомник и почти умрях. Все още съм тук, нали знаеш. Преизпълнен съм с благодарност, особено за моите спасителни кучета, които са наблизо.

  Поли Перет

Актрисата каза още, че през последните две години се бори. Поли благодари на своите последователи за тяхната продължаваща любов и подкрепа, отбелязвайки, че тя все още е тук. Тя заяви:

Тук съм и все още съм тук. В добро настроение съм. През предходните две години минах през много. Неща, които са по-трудни от това да получиш инсулт… Но аз все още съм тук и съм благодарен. Благодаря на всички мои поддръжници. Благодаря ти много. Господ да благослови всички. Все още присъствам.

Pauley Perrette разкри своя ужасяващ опит с боите за коса в интервю от 2015 г. с Queen Latifah. Тя каза, че страда от екстремен оток на лицето в резултат на алергична реакция към цветовете на косата.

По време на интервюто тя каза:

Докато пристигнах в болницата, половината от главата ми беше с този размер, другата половина беше с този размер, очите ми бяха затворени и си помислих: „Хората трябва да видят това.“ Сега имаме черен лак за коса. Затова винаги пръскам косата си в черно.

  Поли Перет

Поли Перет също беше публикувала свое селфи от болницата по това време, за да информира последователите си за нейното състояние.

Реакциите на феновете към Pauley Perrette

Почитателите на Perrette реагираха на новината й в зоната за коментари на последния й пост. Те й предложиха добри емоции с внимателните си туитове. Нетизените насърчиха Поли да остане силна, наричайки я истински боец ​​и светлинен фар.

Кратък преглед на нейния професионален живот

Pauley Perrette потвърди напускането си от NCIS през 2017 г., след като участва в програмата от 2003 г. Тя участва заедно с Jaime Camil и Natasha Leggero в многокамерния пилот на CBS Broke през 2019 г., който продължи само 13 епизода. Въпреки че изглежда, че Перет официално се е оттеглила от актьорството, тя често туитва по теми, в които вярва.

Популярни Публикации