Паула Трокмортън- Възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера, националност

Пола Трокмортън е бижутер със седалище в Съединените щати. Тя е най-известна като съпруга на Фарид Закария, виден журналист, политолог и писател. Освен това е работила като писател за периодични издания и публикации като Slate Magazine и Wall Street Journal. Разгледайте Wikipedia на Paula Throckmorton, биография, възраст, височина, тегло, съпруг, деца, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти за нея.

Бързи факти

Истинско име Пола Трокмортън
Псевдоним Паула
Известен като 1. Писател
2. Съпруга на Фарид Закария
Възраст 58-годишен
рожден ден 9 юли 1964 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-29-37 инча
Размер на чашката на сутиена 33 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
деца 3
Съпруг/съпруга Фарид Закария (разведен)
Нетна стойност прибл. K (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Паула Трокмортън, възраст и националност

Коя е Пола Трокмортън? На 9 юли 1964 г. е род. Тя е 58 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е Лъв. Тя е родена в Съединените американски щати. Имената на баща й и майка й остават неизвестни. Тя също има братя и сестри. По отношение на образованието, тя има добро образование.

Прочетете също за нетната стойност на Кристин Ричард, възрастта, биографията, етническата принадлежност и националността .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Пола Трокмортън? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Физическите й размери са 34-29-37 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 33 C. Очите й са тъмнокафяви, а косата й е руса.

 Пола Трокмортън

Пола Трокмортън със съпруга си Източник: Google

Нетната стойност на Паула Трокмортън 2022 г

Каква е нетната стойност на Паула Трокмортън? Основният й източник на доходи е писането. Счита се, че нетното състояние на Паула Трокмортън е повече от 20 000 долара. (USD) към октомври 2022 г.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Пола Трокмортън? Фарид Закария беше неин съпруг. Нейният съпруг също е натурализиран американски гражданин. Закария се жени за дизайнера на бижута Пола Трокмортън през 1997 г. Двойката има три деца. Съпругата му подаде молба за развод през юли 2018 г. В момента той живее в Upper West Side на Ню Йорк.

Факти

  • Пола Трокмортън е християнка, а трите му деца не са мюсюлмани.
  • Тя не е в никакви уебсайтове на социални медии.
  • Тя е голям любител на животните.
  • Закария развил страст към готвенето и приписвал засиления си интерес към кулинарията на готвачите Жак Пепен и Джулия Чайлд.

Освен това знайте за нетната стойност на Куин Лундбърг, възраст, биография, националност, етническа принадлежност .

Популярни Публикации