Патриша Гал - съпругата на Джеф Голдблум, какво прави сега?

Джеф Голдблум е сценичното и екранно име на Джефри Лин Голдблум, американски актьор и музикант. На 22 октомври 1952 г. той е роден в Пенсилвания, САЩ. „Джурасик парк“, „Денят на независимостта“ и „Тор: Рагнарок“ са само няколко касови филма, в които 69-годишният актьор има пръст. След това има Уил и Грейс, които Джеф се е появявал многократно на малкия екран.

Любовният живот на Джеф направи новини в допълнение към професионалната му кариера. След два брака актьорът се разведе. Патрисия Гал беше първата му съпруга. Те се разведоха само след няколко години брак, тъй като съюзът им не беше достатъчно силен, за да издържи изпитанието на времето. В резултат на това нека научим повече за бившата съпруга на Джеф Голдблум, Патриша Гал, в днешната статия.

 Патриша Гал и Джеф Голдблум

Патриша Гал и Джеф ГолдблумТя е режисьор и актриса.

Бившата съпруга на Джеф Голдблум, Пати Гал, известна още като Пати Гал, е родена във Филаделфия, Пенсилвания, на 31 октомври 1945 г. За съжаление нищо не се знае за ранните години на Патриша. Независимо от това, тя изглежда е имала щастливо и безгрижно детство. Като актьор, режисьор и продуцент, Патриша е завършен ветеран. Като холивудска актриса, тя е участвала в множество филми като Road Trip и Silverado. Актьорската й кариера започва в началото на 70-те години, когато се появява в първата си филмова роля. Годината 1973 бележи нейния дебют в IMDb с роля в Blood. Общо тя се е появила в 46 филма и телевизионни предавания.

Много от телевизионните роли на Патриша включват Caroline in the City, Renegade и Vanishing Son, както и във филмите. Пати също е продуцирала и режисирала два документални филма, демонстрирайки широкия й опит. Въпреки това тя си взема почивка от актьорството от 2013 г. С участието си като затворник в телевизионния сериал The Doctor Blake Mysteries, тя направи своя последен принос към актьорската индустрия.

Работих заедно с Джеф

С бившия си съпруг, Патриша Гал, тя е работила по множество филми. The Big Chill беше хитовият филм на Лорънс Касдан, в който Пати и Джеф за първи път работиха заедно. Тяхното изпълнение и химията на сцената бяха обожавани от публиката.

Това обаче не беше единственият път, когато двамата се появиха заедно на екран. Силверадо, другият филм на Лорънс, включваше Джеф и бившата му съпруга Патриша Гал. В допълнение, филмът на Джон Ландис Into the Night включва бившата двойка. Няма значение дали Патриша и Джеф са прекратили краткотрайния си брак; техните произведения все още са обожавани и почитани от техните фенове.

Бившата съпруга на Джеф Голдблум поддържа сдържан начин на живот.

Патриция Гал , бившата съпруга на Джеф Голдблум, изглежда е много лична дама. Тя и Джеф Голдблум се ожениха на 4 юли 1980 г., въпреки че тя се пазеше от светлината на прожекторите през по-голямата част от живота си. Тя е била разделена от бившия си съпруг през 1985 г., според IMDb, но Google предполага, че са останали заедно до 1986 г. В семейството също няма деца, които двойката да отглежда. Въпреки това, след като се раздели с Джеф, Патриша остана далеч от общественото внимание.

 Епохата на Патриция Галия

Патриция Гал

Пати, от друга страна, остана далеч от общественото внимание след последното си участие във филм. Освен това тя не е в нито една от популярните социални мрежи. След като Патриша и бившият й съпруг Джеф се разведоха, тя пази любовния си живот в строго пазена тайна. С Емили Ливингстън той има две деца: Чарли Оушън Голдблум и Ривър Джо Голдблум. Джеф се жени първо за Джийна Дейвис, а след това за Емили. Но любовният живот на Пати остава в пълна тайна. Не е ясно дали актрисата се е омъжила повторно или е доволна от самотното си съществуване. Независимо от това, нашите мисли и молитви са към бившата съпруга на Джеф Голдблум, която се надяваме да се чувства добре.

Популярни Публикации