Патриша Ан Хил- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Патриша Ан Хил идва от известно семейство. Патриша Ан Хил е майка на Лана Дел Рей, известна американска певица и текстописец. Тя е известна благодарение на дъщеря си. Работила е като изпълнителен счетоводител за Gray Group.

Бързи факти

Пълно име: Патриша Ан Хил
Дата на раждане: 23 декември 1955 г
Възраст: 66 години
Хороскоп: Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Изпълнителен директор на акаунта
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Съпруг Робърт Инглънд Грант мл
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Ню Йорк
Националност американски
деца две дъщери един син

Биография на Патриша Ан Хил

Патриша Ан Хил е роден на 23 декември 1955 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. Нейната възраст е 66 години. Тя има три деца. Има две дъщери и един син.

Патриша Ан Хил Височина, Тегло

Патриша Ан Хил е жена на 66 години. Тя е зашеметяваща и има очарователна усмивка. Косата й е къса и руса, а очите й са кафяви. Също така нямаме много информация за нейния ръст и тегло. Тя е много подкрепяща и има здрав и щастлив семеен живот. Патриша Ан Хил

Патриша Ан Хил със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

професионално, Патриша Ан Хил работи като отговорник за акаунти за Gray Group. Преди това е работила като учителка в училище. Дъщерята на Лана, Патриша, се появява в множество музикални видеоклипове през цялата си кариера.

Лана Дел Рей се интересува от музика от дете. Сега тя е известна и изключително успешна. Тя е изключително талантлива и всеки път, когато издаде един от своите уникални и невероятни албуми, всички се влюбват в нейната музика. Лана започва своята музикална кариера през 2005 г. Тя записва албум, наречен Sirens, който никога не е издаден.

Лана стартира своя канал в YouTube през 2011 г. Тя започна да публикува множество видеоклипове за песните си, включително Video Games и Blue Jeans. Нейните видеоклипове бяха много харесвани и спечелиха голям брой последователи. Тогава тя започна да издава албумите си. Нейният дебютен албум, Born to Die, беше издаден през януари 2012 г. Той се превърна в един от петите най-продавани албуми за годината.

Албумът също е продаден в милиони копия през същата година. По същия начин тя издава нов албум всяка поредна година, Ultraviolence, Shades of Cool. Нейният албум в крайна сметка дебютира на първо място в US Billboard 200. По същия начин многобройните албуми на Лана бяха издадени и получиха широко признание.

Патриша Ан Хил Нет Уърт

Патриша Ан Хил преди това е работила като ръководител на акаунти и учител. Нетната й стойност не е известна към момента. Лана Дел Рей, от друга страна, има нетна стойност от около 30 милиона долара към октомври 2022 г. Доходите на Лана идват от нейната работа. Тя е певица и текстописец. Освен това са издадени редица дебютни албуми.

Съпруг на Патриша Ан Хил, брак

Патриша Ан Хил има съпруг. Робърт Инглънд Грант младши е неин съпруг. Работил е като копирайтър за Gray Group. Оттогава тази двойка живее дълго и щастливо. Имат три деца. Лана, най-голямата дъщеря. Каролайн Хил, втората дъщеря, и Чарли Хил, най-малкият син.

Популярни Публикации