Патрик Мълън- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера

Патрик Мълън е американска публична личност, бъдещ актьор, модел и риалити звезда. Той включи името си сред по-фотогеничните. Патрик стана известен в резултат на привлекателното си лице и физически качества.

Бързи факти

Пълно истинско име Патрик Мълън
Псевдоним Патрик
Популярни за Неговото телевизионно риалити шоу Too Hot to Handle
Възраст (към 2022 г.) 29 години.
Професия Модел
Дата на раждане 1992 г
Място на раждане Хонолулу, Хавай
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния
образование Завършва Ботаника
Име на училище North Kitsap High School
университет Хавайският университет в Маноа
Нетна стойност Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Религия християнството
Зодия Не се знае
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг

Възраст и ранен живот на Патрик Мълън

Патрик е роден в 1992 г на един от най-красивите острови на Хаваите, Хонолулу. Той прекарва детството си, виждайки хора, живеещи в лукс на хавайския остров Оаху. Той прекарва целия си живот в изучаване на вълните на Тихия океан и многото животни, които живеят в него. Освен това, когато е бил малко дете, той е преместен в гимназията North Kitsap, където завършва гимназия и впоследствие продължава в университет. По-късно получава диплома по ботаника от Хавайския университет в Маноа през 2016 г. и започва кариерата си на модел през 2019 г.

Височина и тегло на Патрик Мълън

Патрик Мълън е висок 6 фута 5 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Патрик Мълън

Патрик Мълън

Нетна стойност на Патрик Мълън

Колко е нетната стойност на Патрик Мълън? Патрик също изкарва солидно от работата си. Той обаче разкри по-малко за реалните си приходи и притежания, като автомобили, домове и други имоти.

кариера

Патрик прекара последните четири години в професията на модел. Работил е за различни фирми и е участвал в професионални фотосесии. Той започва кариерата си на модел през 2019 г. и е представляван от една от най-добрите агенции за модели, IMG (Международна агенция за модели). Тази агенция има присъствие в почти всяка нация на планетата. Освен това, той подписа с Renew Artist Hawaii като модел през 2019 г. Наскоро, преди да се появи в програмата, той позира за много компании за напитки, една от които освен това е регистриран в уебсайта за възрастни модели Onlyfans, където работи и предоставя услуги като модел за възрастни. Сега кариерата му ще поеме в нова посока в резултат на успеха му в риалити програмата Too Hot to Handle.

Патрик Мълън Гадже и запознанства

С кого се среща Патрик Мълън? Патрик Мълън, който преди е работил като модел за много компании, сега получава повишения в резултат на своята фенска база от жени. Преди това той имаше само десет хиляди последователи в Instagram, но след стартирането на програмата му на 19 януари 2022 г. базата му от фенове нарасна до повече от четиридесет хиляди. И в този случай има по-голям процент фенове от женски пол.

Освен това, той досега не е разкривал състоянието на връзката си с никоя жена. Въпреки това, след дебюта на програмата, той беше забелязан да прекарва време с няколко буйни женски модели в шоуто. Смята, че всяка жена е специална по свой начин и че някой ден ще открие единствена по рода си за него. Изглежда, че е вещ в отношенията с дами. Преди да участва в програмата, той вече работеше като възрастен мъжки модел в Onlyfans, където можеше да общува с различни момичета и жени от името на платеното си членство. В третия епизод на състезанието той беше забелязан да прави интимни отношения с участничката Изи Фейторн. Смята се, че и двамата се познават добре. В предстоящите епизоди на програмата ще го видим да свири на китара за Джорджия Хасарати.

Популярни Публикации