Patricia Nonnenmacher Bundchen- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Патриция Ноненмахер Бюндхен е едновременно модел и бизнесдама. Тя стана известна като сестрата близначка на Жизел Бюндхен, привличайки вниманието на света. Жизел Бюндхен е бивш ангел на Victoria’s Secret и супермодел. Сега тя е говорител на своята сестра близначка супермодел.

Бързи факти

Пълно име: Патрисия Бюндхен
Дата на раждане: 20 юни 1980 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Манджър, модел
Държава: Бразилия
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 май 2010 г
Нетна стойност 5 милиона щатски долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Трес де Майо, щат Рио Гранде до Сул
Националност бразилски
Религия християнството
баща Валдир Бюндхен
Майка Ваня Ноненмахер
Братя и сестри Жизел Бюндхен

Възраст и ранен живот на Патриция Ноненмахер Бюндхен

Патриция Ноненмахер Бюндхен е роден в Трес де Майо, Рио Гранде до Сул, Бразилия, на 20 юли 1980 г . Тя ще бъде 41 години през 2021 г. Валдир Бюндхен е името на баща й. Валдир е и социолог, и писател. Името на майка й е Ваня Ноненмахер и тя е пенсиониран банков служител. Тя също има сестра близначка Жизел Бюндхен. Тя е супермодел в индустрията. Тя също има още четирима братя и сестри. Имената им са Ракел, Габриела, Грациела и Рафаела Бюндхен. Нейната зодия е Близнаци, според астрологията. Тя също изповядва християнството и е от бразилски произход. По отношение на формалното образование тя завършва образованието си в местно училище в родния си град. Тя посещаваше същия колеж като сестра си.

Височина и тегло на Патриша Ноненмахер Бундхен

Патриция Ноненмахер Бюндхен има прекрасно лице и зашеметяващ външен вид. Поради липса на информация не можем да предоставим информация за височината и теглото на субекта. Тя обаче има кафява коса и кафяви очи, така че можете да кажете, че е брюнетка. Докато Жизел, нейната идентична сестра близначка, е висока 5 фута 11 инча. Докато теглото й е 57 кг. Освен това общата стойност на измерването на тялото е 36 гърди, 24 талии и 35 бедра.  Патриция Ноненмахер Бюндхен

Patricia Nonnenmacher Bundchen Net Worth

Колко е нетната стойност на Патриша Ноненмахер Бундхен? Патрисия води охолен начин на живот. Заради отличната си професия и сумата пари, които е събрала от различни работи. Цялата й нетна стойност се оценява на над 5 милиона долара. Нейната сестра близначка Жизел има нетна стойност от около 250 милиона щатски долара. Тя има нетна стойност от приблизително 250 милиона долара, в сравнение с 250 милиона долара на сестра й близначка Жизел.

кариера

Патриша е добре позната фигура в моделната индустрия. Тя и сестра й близначка Жизел са добре известни със зашеметяващите си изяви. Тя също беше бивш моден модел. Работила е с различни компании за модели. Участвала е в редица модни ревюта. Тя също така е била лице на редица бизнеси с висок профил. Сега тя е говорител и мениджър на сестра си супермодел Жизел Бюндхен.

Жизел Бюндхен, от друга страна, е супермодел, активист и предприемач. Тя е един от най-добре платените модели и беше обявена за най-богатата дама в развлекателния бизнес, както и за един от най-добре печелещите модели на Forbes през 2012 г. Освен това Forbes я класира като 89-та най-влиятелна жена в света. Участвала е във филми като Taxi, The Devil Wears Prada, Tom vs. Time, Kiss The Ground и други. Докато е по телевизията, тя се появява в MTV al Dente, The O.C. и други предавания.

Патриция Ноненмахер Бюндхен Съпруг и брак

Кой е съпругът на Патриша Ноненмахер Бюндхен? Преминавайки към личния си живот, те имат брачно партньорство. През май 2010 г. тя се омъжи за съпруга си в Порто Алегре, крайбрежната зона на Бразилия. Въпреки това тя не го е споменала в интернет. Към момента в семейството няма деца. Освен това, Патриша е прям стрелец, когато става въпрос за полова идентичност, и не участва в какъвто и да било спор.

Популярни Публикации