Пат Макнамара- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера, съпруга

Пат Макнамара е бивш войник от Delta Force от Съединените щати. Пат Макнамара е служил в 1-ви SFOD-D в продължение на 13 години (специални сили Оперативен отряд-Делта). По същия начин той служи в армията в продължение на 22 години.

Бързи факти

Пълно име: Пат Макнамара
Пол: Мъжки
Професия: Автор, бивш армеец
Държава: елен
Височина: 42 фута 7 инча (12,98 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 14 май 2016 г
Съпруг Ребека Макнамара
Нетна стойност 1-3 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Гимназия

Биография на Пат Макнамара

Пат Макнамара е роден през 1965 г. Не е известно кога е роден. През 2022 г. той е на 57 години. Пат Макнамара пази личния си живот много личен. Включени са други подробности за неговото семейство, братя и сестри, приятели и ранно детство. Като изискване за влизане в армията трябва да има завършено поне средно образование.

Височина и тегло на Пат Макнамара

Пат, който е служил в армията в продължение на 22 години, все още работи, за да поддържа форма след пенсионирането си. Пат е висок 5 фута 11 инча и тежи 93 кг. Косата на Макнамара е кафява, а очите му са сини. Пат Макнамара

Младата Пат Макнамара (Източник: Pinterest)

кариера

Пат Макнамара прекарва по-голямата част от живота си в армията. Той прекарва първите 13 години от кариерата си като офицер от специалните операции Delta. Офицерите в специалните операции Delta печелят средна годишна заплата от ,342 - ,983. Макнамара се пенсионира от главния отдел за спасяване на заложници като старши сержант. Пат трябва да си е изкарвал добре през 22-те си години в армията.

Макнамара също се появи в подкаста на Джо Роугън. Пат основава своя собствена компания за обучение и фитнес, TMACS, след като напуска армията (Tactics-Marksmanship-Adventure-Concepts-Security). Той също така е създал отлична система за обучение и е преподавал курсове по тактическо приложение. Тами Дъкуърт и Марта Максали са добре известни ветерани от армията на Съединените щати.

Пат е написал две книги в допълнение към службата в армията. През 2008 г. издава първата си книга. T. A. P. S. Тактическо приложение на практическата стрелба беше заглавието на първата книга. През 2012 г. той издаде втората си книга, Sentinel: Become the Agent in Charge of Your Own Protection Detail. Пат също има канал в YouTube, наречен Pat Mac, с над 200 000 абонати, където споделя знанията си за оръжия и оръжия. Той също така обсъжда обучението за бойна сила, бойни техники и основни умения за оцеляване, наред с други теми.

Съпруга на Пат Макнамара, брак

Пат Макнамара е щастливо женен мъж. Ребека Макнамара е негова съпруга. На 14 май 2016 г. двойката се ожени. Те са женени от шест години. Двойката няма общи деца. Ребека е фризьорка, която също обича да играе билярд. Ребека работи като фризьор в Саудърн Пайнс, салон Bamboo Boutique в Северна Каролина.

Ребека, от друга страна, е втората съпруга на Пат. Има и деца от предишен брак, но самоличността им не е разкрита. Пат често е питан в социалните медии за разликата във възрастта между него и Ребека, но двойката не се притеснява от това.

Пат Макнамара Нетна стойност

Пат Макнамара изкарвал парите си, като служил в армията. Той също така управлява собствен бизнес за обучение и фитнес. Пат също пише книги. Към октомври 2022 г. Той има нетна стойност от -3 милиона.

Популярни Публикации