Партньорската песен скоро ще бъде пусната в Netflix

Премиерата на новата драма на Netflix Partner Track ще бъде на платформата на 26 август 2022 г., в 12:00 ч. тихоокеанско време/3 ч. сутринта ET. Историята проследява млада адвокатка, която си проправя път към върха на света на бизнеса, изправена пред множество препятствия. Ситкомът, създаден от Джорджия Лий, включва Арден Чо, Доминик Шерууд и Александра Туршен, сред много други. Продължете да четете, за да научите повече за драмата на Netflix.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Arden Cho 아덴 조 (@arden_cho)

Partner Track е базиран на добре позната книга.

Първият сезон ще има 10 епизода, като всички ще бъдат излъчени в един и същи ден. Сериалът е базиран на известната книга The Partner Track от признатата писателка Хелън Уан. Твърди се, че първите два епизода от програмата ще бъдат режисирани от Джули Ан Робинсън. На 29 юли 2022 г. Netflix пусна официалния трейлър на сериала, който определя основния разказ, като показва уверен Ардън Чо с глас зад кадър, който казва:Да бъдеш на пътя на връзката те учи кой си всъщност. Състезателно е, а аз съм толкова близо.

 Партньорска песен

Трейлърът проследява главната героиня Ингрид Юн, която се сблъсква с различни лични и професионални проблеми. Тийзърът има оживен тон, който определено ще се хареса на любителите на забързани драми, водени от персонажи. Зрителите трябва да очакват един наистина приятен сериал, пълен с интригуващи и увлекателни герои. Според официалния синопсис на Netflix:

Във водеща правна кантора в Ню Йорк Ингрид Юн работи, за да стане партньор – и да запази идеалите си – докато жонглира с романтика, приятели и семейни очаквания.

Повече информация за актьорския състав на Partner Track

Арден Чо играе главния герой на Ингрид Юн в програмата. Тя е млад, амбициозен адвокат, който се опитва да се изкачи по корпоративната стълбица, докато се бори да жертва етиката и моралните си ценности. Чо изглежда изключително невероятна в клипа, тъй като изобразява безбройните фини нюанси на своя герой с изненадваща лекота. Тази наистина надарена актриса ще осигури страхотно представяне. Чо участва в редица филми и телевизионни сериали през годините, включително Teen Wolf, Tween Fest, Chicago Med и Stuck.

 Партньорска песен

Джеф Мърфи, друг чаровен и умел адвокат в компанията, се играе от Доминик Шерууд. Рейчъл Фридман се играе от Александра Туршен. Освен изпълнителите, посочени по-горе, в сериала участват и редица други в ключови роли, включително:

  • Тайлър Робинсън се играе от Брадли Гибсън.
  • Ник Ларън се играе от Роб Хийпс.
  • Марти Адлер се играе от Матю Раух.
  • Нолан Дан Фалън се играе от Джерард Фънк.

Джорджи Лий замисли програмата и тя също така действа като изпълнителен продуцент със съ-шоурънъра Сара Голдфингър. Лий е най-известен с работата си по The Expanse, Red Doors и The 100, докато Голдфингър е най-известна с работата си по юношеската драма Trinkets на Netflix. Partner Track ще бъде наличен в Netflix в петък, 26 август 2022 г.

Популярни Публикации