Паркър Ричардсън - възраст, нетно състояние, височина, приятелка, кариера

Паркър Ричардсън е добре позната звезда в социалните медии, известен най-вече с едноименния си канал TikTok. Синхронизирането на устните на Паркър Ричардсън, както и комедийните му скечове и дублажи, които често са под формата на мемове, му помогнаха да изстреля популярността си. Научете повече за нетната стойност, биографията, възрастта, приятелката, височината, националността, етническата принадлежност и кариерата на Паркър Ричардсън.

Бързи факти

Пълно име: Паркър Ричардсън
Дата на раждане: 21 август 2003 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: TikTok Star
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Луизиана
Националност американски
Братя и сестри Две (Пресли и Престън)
Instagram Паркър Ричардсън Instagram

Възраст и ранен живот на Паркър Ричардсън

Паркър Ричардсън е роден в Луизиана, САЩ, на 21 август 2003 г. Той е на 17 години към 2021 г. Неговата зодия е Лъв и е от американски произход. Той има двама братя и сестри: Пресли, неговата сестра, и Престън, негов брат. Той обаче не разкри много за личния си живот. Няма информация за ранния му живот, родители или образование. Въпреки това, въз основа на възрастта му, той може все още да е в гимназията през 2021 г.

Височина и тегло на Паркър Ричардсън

Колко висок е Паркър Ричардсън? Има кафяви очи и кафява коса. Височината му е 5 фута 8 инча (178 см) и тежи приблизително 57 кг. Няма допълнителна информация за измерванията на тялото му. Паркър Ричардсън

Паркър Ричардсън (Източник: Pinterest)

кариера

Паркър стартира своя TikTok през юли 2020 г. През юни 2020 г. той публикува видеоклип в TikTok, към банковата сметка на Опра от песента Lil Yachty и DaBaby. Освен това, той е удостоен с престижната титла „Crowned Muser“ за уменията си като комик в TikTok. И сега е надлежно коронован музер. Той също така е работил с други артисти и звезди на TikTok, за да създаде невероятни видеоклипове.

Нетна стойност и награди на Паркър Ричардсън

Той не е получил никакви отличия или номинации. Той обаче спечели сърцата на хиляди фенове и получи огромно количество подкрепа и любов от тях. Като знаменитост в социалните медии, той е натрупал значително състояние от своите акаунти в социалните медии (TikTok и Instagram). Въпреки това нетното състояние на Паркър Ричардсън е около 2 милиона долара към 2022 г.

Паркър Ричардсън Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Паркър Ричардсън? В момента той е необвързан и не е разкрил много за романтичния си живот. Също така няма информация за нейните бивши приятелки, предишни връзки, афери или предишен годеж. В момента той се фокусира върху звездната си кариера в социалните мрежи.

Също така, знайте за Нетна стойност на Койот Питърсън, биография, възраст, съпруга,

Популярни Публикации