Паркър Райли - Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Паркър Райли е млад, много талантлив американец. Паркър Райли е амбициозен писател, звезда в социалните медии, продуцент на подкасти и създател на съдържание. Той може да бъде намерен на различни уебсайтове, включително Instagram, Twitter, Tiktok, YouTube и Snapchat, за да назовем само няколко. Научете повече за биографията на Паркър Райли, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Паркър Райли
Дата на раждане 11 декември 1996 г
Възраст 25 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 3
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Мъжки
Професия Звезда на Tiktok, личност в социалните медии, домакин на подкаст, създател на съдържание и амбициозен журналист.
Държава елен
Семейно положение единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 68 кг
Нетна стойност 1 милион долара
Родно място Канзас Сити, Мисури
Националност американски
Facebook Паркър Райли във Facebook
Twitter Паркър Райли в Twitter
Youtube Паркър Райли Youtube
Instagram Паркър Райли Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Паркър Райли
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Паркър Райли, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Паркър Райли? Паркър Райли е роден на 11 декември 1996 г. и сега е на 25 години . Той е роден в Канзас Сити, Мисури, и е зодия Стрелец. Паркър не е разкрил никакви подробности за своите родители, братя или други членове на семейството.

Паркър тепърва ще разкрива повече от пътуването си в колежа. Въпреки това, предвид възрастта му, можем да предположим, че Паркър Райли е студент, освен ако не реши да си вземе почивка или да прекрати обучението си, за да се концентрира върху работата си на толкова млада възраст.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Паркър Райли? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Паркър Райли в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 68 кг. Очите му са тъмнокафяви, а косата му е кафява.

  Паркър Райли

Паркър Райли позира за снимка Източник: Instagram

Паркър Райли Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Паркър Райли? Що се отнася до социалните мрежи, Паркър Райли влезе в Twitter през април 2011 г. и в момента има над 3 хиляди последователи на @ParkerLRiley. По същия начин той може да бъде намерен в Instagram под дръжката @parkerlriley. Този акаунт имаше 21 споделени статии и над 33,5 хиляди фенове към момента на писане на тази биография. Каналът на Parker Riley в YouTube, Parker Riley, също стартира на 28 май 2015 г. Този канал е получил над 13,3 хиляди гледания и 1,94 хиляди абонати досега. Той е разработил личен акаунт във Facebook и феновете му бавно нарастват на този уебсайт. По същия начин, за повече подробности,

можем да му изпратим имейл на [имейл защитен] Паркър Райли също може да бъде намерен в Twitter като @parker-riley и Tiktok като @parkerlriley. Той има 4 милиона фенове и повече от 151,6 милиона гледания в Tiktok. Нетното състояние на Паркър Райли се оценява на 1 милион долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Влиятелният в социалните медии Паркър Райли. TikTok звезда и продуцент на съдържание. Той също така е качил дуетни видеоклипове на сайта. Младият актьор обожава TikTok. Видеоклиповете на Паркър имат 94 милиона гледания. Първият видеоклип на Паркър Райли в TikTok включва Алфредо Флорес. Алфредо стана приятел и партньор на Джъстин Бийбър. Той спечели почти 2,5 милиона последователи в Instagram. Алфредо стана известен фен на Джъстин Бийбър или Belieber. Алфредо е работил с Марая Кери, Селена Гомес, Риана, Данити Кейн и Питбул.

Parker Riley достигна 2 милиона последователи в TikTok през 2020 г. Дуетът на Parker със Spencewuah има над 150 000 гледания. Spencewuah създава комедии и дуети. Неговият @spencewuah TikTok акаунт му спечели слава. Оттогава Spencewuah спечели 6 милиона последователи и 11 милиона гледания. Паркър Райли е водещ на подкаст, радио продуцент и амбициозен писател. Гледната точка на Паркър е неговият подкаст. Паркър също е опитен с продуктите на Adobe и Final Cut Pro X. Младата знаменитост се гордее със способността си да поддържа вниманието на публиката през своите истории. Неговата уеб страница има връзки към неговите документални поредици ПРОВАЛ В РАЗВЛЕКАТИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ.

Акаунтът на Parker в TikTok е зареден с дуети на разделен екран. @aniraulfa2 (Anira Ulfa Syarifuddin) е един. Asri br Purba (nandeKaro), @kimberlycheylenea (Kimberly Cheylene Anderson) и @alexis Nala (Alexis and Nala) to Home by Edith Whiskers. Той направи дуети на разделен екран с @haleymcquinn_, @playboi.jxred (Джаред) Калеб Ромо ремастерира Put Your Records On от Ritt Momney. @meredithduxbury към Следователно аз съм от Били Айлиш @zombae.undead и Меган Твоят жребец към оригиналния звук Бог

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Паркър Райли? Няма потвърдени подробности за семейното положение или аферите на Паркър Райли. Младата звезда може да има сериозна връзка или да е необвързан и да се концентрира върху обучението и кариерата си на толкова млада възраст. По същия начин Паркър поддържаше нисък профил и избягваше клюки, противоречия и твърдения, които биха могли да застрашат кариерата и личния му живот.

Факти

  • Паркър Райли е амбициозен писател, звезда в социалните медии, продуцент на подкасти и създател на съдържание.
  • Младата звезда може да има сериозна връзка или да е необвързан и да се концентрира върху обучението и кариерата си на толкова млада възраст.
  • Освен това Паркър поддържаше нисък профил и избягваше клюки, противоречия и твърдения, които биха могли да застрашат кариерата и личния му живот.

Популярни Публикации