Паркър Ниренщайн- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера

Паркър Ниренщайн е колекционер на автомобили от САЩ. Паркър Ниренстейн е собственик на YouTube канала „Vehicle Virgins“. Освен това той е едно от най-известните имена в платформите.

Бързи факти

Пълно име: Паркър Ниренщайн
Дата на раждане: 24 юни 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, колекционер на автомобили, Instagram звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,4 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Пало Алто, Калифорния
Националност американски
образование Университет на Мичиган
Братя и сестри едно (сестра: Мадисън Ниренщайн)

Биография на Паркър Ниренщайн

Паркър Ниренщайн е роден на 24 юни 1994 г. в Пало Алто, Калифорния, САЩ. Той ще бъде на 26 години през 2020 г., а зодията му е Рак. Той е роден на американски родители, които управляват успешна технологична компания в Съединените щати. С помощта на няколко приятели баща му основава технологична компания.

Освен това сестра му и баща му се появиха във видео, озаглавено Sister/Hilarious Dad’s Reaction To My Lamborghini Huracan! Мадисън Ниренстейн е името на сестра му. Посещава гимназия Redwood в Калифорния, преди да се запише в университета Tufts през 2012 г. След това Паркър продължава да учи инженерство в университета в Мичиган, където се дипломира през 2016 г. Работил е като стажант за Ford и Toyota.Височина, тегло на Паркър Ниренщайн

Паркър Ниренщайн е поддържал тялото си в добра форма. Той е висок 5 фута 9 инча и тежи около 75 килограма. Освен това той има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи. Освен това, той все още не е разкрил телесната си статистика на обществеността.

  Паркър Ниренщайн

Височината на Parker Nirenstein (Източник: Pinterest)

кариера

Паркър стартира канала си в YouTube „Vehicle Virgins“ на 13 януари 2012 г. В резултат на това той създаде канала, за да помогне на зрителите да решат коя кола да закупят като първа. Parker започна да преглежда различни превозни средства и сега се стреми да предостави най-вълнуващите, информативни и изключителни автомобилни видеоклипове в YouTube. Той, от друга страна, е работил изключително много, за да стигне до мястото, където е сега.

Освен това през 2011 г. той пише ревюта за автомобили, преди да реши да прави видеоклипове, вместо да ги публикува в YouTube. Първата му кола е BMW 3-series от 2006 г. Сега Паркър се смята за основен източник на вдъхновение за много млади хора. Този автомобилен ентусиаст предизвика интереса на голяма общност и сега използва хобито си, за да допълни доходите си.

Неговата страст към автомобилите започва в ранна възраст и специалността му по машинно инженерство само подхранва ентусиазма му към тези мощни машини. В резултат на това той беше и най-младият ученик в клас по ремонт на двигатели. Паркър постепенно започва да обучава повече деца, за да спести пари за мечтаната си кола. Освен това той все още е студент, когато стартира YouTube канала Vehicle Virgins.

Независимо от това, той представи и прегледа различни автомобили, като същевременно предостави на зрителите информативни видеоклипове. Сега Nirenstein има над 2,21 милиона абонати, които гледат видеоклиповете му ежедневно. Паркър също натрупа значителна база от фенове в социалните медии и името Nirenstein става все по-известно с всеки изминал ден.

Гадже Паркър Ниренщайн, запознанства

По отношение на любовния си живот в момента той е свободен от всякакви романтични връзки. Той изглежда иска да се концентрира върху кариерата си и да избягва разсейването. Освен това той все още е млад мъж с много време да разбере любовния си живот. Освен романтичните си връзки, Паркър обича да включва членове на семейството си в своите видеоклипове в YouTube и публикации в Instagram.

Той също така не е участвал в никакви слухове или противоречия. Паркър винаги е бил наясно със ситуацията и я е избягвал. В резултат на това той има чист и положителен имидж както в личния, така и в професионалния си живот.

Паркър Ниренщайн Нетна стойност

Паркър Ниренщайн живее мечтата си, като вземете предвид възрастта му и нещата, които е постигнал. Той е едно от най-известните имена в YouTube и със сигурност ще направи много пари. Той също така печели пари от одобрения и реклами в социалните медии.

Той обаче има нетна стойност от около 1,4 милиона долара. Освен това той притежава Lamborghini Gallardo, Mercedes S Class, BMW M5, Holden Hurricane и други луксозни автомобили. През 2018 г. той плати 2,6 милиона долара за дом в Калабасас Хилс.

Популярни Публикации