Parijita Bastola- Wiki, възраст, песни, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Парихита Пистола е известна американска певица и автор на песни и главен вокалист на групата „Soul“. Тя е най-известна като състезател в емблематичната американска телевизионна програма The Voice 2022 по NBC. Тя стана известна, след като беше избрана за участник в прочутата американска телевизионна програма на NBC The Voice 2022.

Бързи факти

Пълно име Парихита Пистола
Псевдоним парижита
Рождена дата 22 март 2005 г
Родно място Северна Парк, Мериленд, САЩ
Професия Певец, музикант
Възраст 17 годишен
Националност американо-непалски
Зодия Овен
баща Пистолет Панкадж
Майка Беше Тивари
Височина 5 фута и 3 инча
Тегло 55 кг
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен

Възраст и ранен живот на Парихита Бастола

Парихита Пистола е роден в 22 март 2005 г , в Северна Парк, Мериленд, САЩ . Тя е 17 годишен към 2022 г . Парихита Бастола е пълното му име. Тя е израснала в Америка, заедно с родителите и братята и сестрите си. Родителите й обаче са от Непал. Името на баща й е Панкадж Бастола, името на майка й е Бира Тивари, а имената на братята и сестрите й са Приянкана Бастола. Тя беше отгледана с братята и сестрите си и Бастола пази семейните факти в тайна. Бастола завършва гимназия Северна Парк и сега е студент в частни колежи в Мериленд.

Височина и тегло на Parijita Bastola

Бастола е висок около 5 фута 3 инча (160 см, 1,60 м) и тежи 55 кг (121 bs). Черното е цветът на очите на Парихита Бастола и тя има черна коса. Физическите измервания на Бастола остават неизвестни. Парихита Пистола

Парихита Бастола Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Парихита Бастола? Парихита Бастола нетна стойност се смята, че е между 000 към октомври 2022 г . Отличната й професия на певица очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Parijita Bastola е потопена в музикална атмосфера от седемгодишна възраст. Израснала в голямо семейство с много приятели музиканти, пеенето й идва лесно. Бастола започва да пее на четиригодишна възраст. Бастола беше много активна в представленията в средното училище и е призната за изключителния си глас и сценично присъствие; въпреки това тя никога не е била член на група, докато китарист не я видя по време на изпълнение. Експертизата на Бастола е водещото пеене и тя е пренесла способностите си в две групи през годините. Синергията, която виждате на сцената, е нещо, което се развива с времето, докато членовете разбират стила и уменията на другия.

Парихита Бастола Гадже и срещи

С кого се среща Парихита Бастола? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Бастола не е обект на никакви слухове или противоречия. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в каквито и да било спорове.

Популярни Публикации