Paola Lct - Биография, възраст, Wiki, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Паола Акт е френска личност в социалните медии и създател на видео съдържание с над 538 000 абонати на нейния едноименен канал в YouTube. Видеоклиповете на Paola Lct включват реакции, влогове и предизвикателства, наред с други неща.“

Бързи факти

Истинско име Паула Локатели
Псевдоним Паула
Пол Женски пол
Известен като Личност в социалните медии
Възраст 17 годишен
рожден ден 02 март 2004 г
Родно място Франция
Знак за раждане Риби
Националност Френски
Етническа принадлежност N/A
Религия N/A
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Светла лешникова
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка N/A
гадже N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 0k - милион
Любими храни N/A
Марки N/A
Хоби Пеене, танци

Биография на Паола Акт

Паола Л е роден във Франция на 2 март 2004 г. под зодия Риби. По същия начин, Паола Локатели е нейното име. Няма налична информация за нейните родители. Тя също има по-голяма сестра Мелиса Лопес Локатели и по-малък брат, които могат да се видят в канала й в YouTube. Тя също е представяла баща си на събития в дръжките си в Instagram.

По същия начин тя е французойка, но не е посочила етническия си произход. Преминавайки към нейния образователен опит, тя може да е в гимназия в момента, но не е споменала името на училището си.кариера

Що се отнася до професионалния живот на Paola Lct, тя е изгряваща личност в социалните медии, която придоби популярност в различни платформи като Tiktok, Youtube, LTiktok и други. През декември 2014 г. тя направи първия си набег в социалните медийни платформи, като се регистрира за акаунт в Twitter. Освен това на 30 април 2016 г. тя стартира своя Tiktok, демонстрирайки своите способности за синхронизиране на устни и танци. Първо тя спечели популярност в Tiktok, като публикува креативни и вълнуващи видеоклипове с по-високо качество, което привлече голям брой фенове.

Тя обикновено публикува ежедневните си лайфстайл снимки в Instagram заедно със снимките си на модел. По същия начин тя стартира своя акаунт в Instagram на 28 юли 2016 г. със сладка соло снимка от Disney Land Paris, надписана Disney винаги е добра идея. Освен това тя създаде свой собствен канал в YouTube и дебютира с първия си видеоклип, озаглавен NETFLIX AND CHILL – my Netflix favorites, на 27 септември 2016 г. Първият й видеоклип е хит, с 343 000 гледания.

РЕАГИРАМ НА МОЕТО МИНАЛО КАТО АКТРИСА С АНТОНИН, един от най-популярните й видеоклипове в YouTube, има 1,5 милиона гледания. По същия начин, ДА ИМАМ СЕСТРА, ГУБЯ 300 000 АБОНАТА ВЕДНЪЖ!, и ON MANGE LA M**** DE CAMERON DALLAS са някои забележителни видеоклипове, които са получили милиони гледания и си заслужават гледането. Тя също си сътрудничи в YouTube с Alix Gavoille.

Тя също така посещава различни събития за красота, свързани с моделирането и спонсорира множество продукти за грим.

Paola Let’s Net Worth

Говорейки за приходите на Paola Lct, тя е изгряваща звезда в социалните медии, която е натрупала значително състояние чрез работата си. С отличния си източник на доходи тя може да си позволи да води охолен начин на живот. Паола, от друга страна, не е разкрила точната си нетна стойност. Някои онлайн източници обаче оценяват нетната й стойност между 100 000 и 1 милион долара.

Paola Lct Гадже, Запознанства

Паола Lct's текущото състояние на връзката е неизвестно. Може да е необвързана или във връзка. Тя не е обсъждала връзки в социалните си медии, но продължава да публикува снимки с приятели мъже. По същия начин в момента тя е по-фокусирана върху професията си, както и върху обучението си. Освен това тя не е участвала в никакви спорни действия и е запазила чист профил. Тя обаче е твърде млада, за да се замесва в скандали. Независимо от това, Паола може да бъде съчетана с идеалната си половинка в бъдеще.

Паола Lct Височина, Тегло

Paola Lct, 16-годишна красавица с кафява кожа, има впечатляваща и очарователна личност. Тя има прекрасна усмивка и изглежда много сладка с къдравата си коса. По същия начин тя стои на добър ръст и има стройно тяло. В резултат на това тя не е посочила точната си височина, тегло или телесни данни. Размерът на тялото й обаче варира поради възрастта. По същия начин тя има светли лешникови очи и кафява коса.

Популярни Публикации