Пайпър Гудинг- Възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера, националност

Пайпър Гудинг е добре известно дете на знаменитост. Пайпър Гудинг е обожаващата дъщеря на популярния актьор Куба Гудинг младши и съпругата му Сара Капфер. Научете повече за нетната стойност на Пайпър Гудинг, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Пайпър Гудинг
Дата на раждане: 22 октомври 2005 г
Възраст: 15 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Студент
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
баща Куба Гудинг младши
Майка Сара Капфер
Братя и сестри Две (Спенсър и Мейсън Гудинг)

Възраст и ранен живот на Пайпър Гудинг

Пайпър Гудинг е родена в Ню Йорк, Ню Йорк, на 22 октомври 2005 г. Нейната зодия е Везни. Тя също има американско гражданство и е от афро-американски произход. Пайпър също е израснала в Ню Йорк.

Пайпър е дъщеря на известния актьор. Освен това Гудинг е третото дете в семейството си и най-малкото след двамата си братя. Тя е отгледана с двамата си по-големи братя, Спенсър Гудинг и Мейсън Гудинг. Пайпър също е внучка на Куба Гудинг старши и Шърли Гудинг, покойната американска певица и актьор.Височина и тегло на Пайпър Гудинг

Колко висока е Пайпър Гудинг? Пайпър е висока жена с тъмни очи и коса. Други подробности за измерванията на тялото на Пайпър, като размерите на роклята, обувката и талията, в момента не са налични. За разлика от други деца на знаменитости, тя успя да запази нисък профил.

  Пайпър Гудинг

Пайпър Гудинг с баща си (Източник: Pinterest)

кариера

Сега Пайпър Гудинг е съсредоточена единствено върху обучението си. Известният й баща Куба Гудинг Джуниър, който е актьор по професия, й помогна да издигне славата още преди да излезе на бял свят. Първата работа на Куба Гудинг Джуниър като артист е била брейкдансър. Той ще свири с певеца Лайънъл Ричи на летните олимпийски игри през 1984 г. в церемониите по отпътуването на Лос Анджелис по това време. Гудинг учи японски бойни изкуства три години след гимназията, преди да се съсредоточи върху актьорството.

Преди това той се появява като гост в предавания като Hill Street Blues (1987), Amen (1988) и MacGyver (1988, 1989 и 1990), а също така има второстепенна роля в популярната комедия Coming to America ( 1988). Първата му главна роля е в градската криминална драма на Джон Сингълтън Boyz n the Hood (1991), където играе Тре Стайлс. Филмът имаше успех в боксофиса и критиката и сега се смята за модерна класика. След този успех той се появява в поддържащи роли във филми като A Few Good Men (1992), Judgement Night (1993), Lightning Jack (1994) и Outbreak (1995). (1995).

През 1996 г. Гудинг става известен като арогантен, но очарователен футболист в хитовата драматична спортна комедия на Камерън Кроу Джери Магуайър (1996). Той си сътрудничи с друга звезда, Том Круз, за ​​голям критичен и комерсиален успех. Във филма неговият буйни Show me the money! линията се превърна в национален химн. Нещо повече, неговата реч при приемането на Оскар често е цитирана заради своя ентусиазъм.

Нетната стойност на Пайпър Гудинг 2022 г

Колко богата е Пайпър Гудинг? Пайпър Гудинг стана известна като дъщеря на Куба Гудинг младши, който има нетна стойност от 26 милиона долара към октомври 2022 г и печели повечето си пари като актьор. Освен това средната заплата на актьор е 17,00 долара на час (за филми) и 9-199 долара на час (за телевизия) (за телевизионни сериали). Освен това, Куба притежава много луксозни автомобили, включително черните коли BMW, които започват от 705, и най-скъпата кола от серия BWM M, която струва около 4,968 и повече в зависимост от модела.

Бащата на Пайпър притежава разкошен дом в Пасифик Палисейдс. Къщата е с обща площ от 6753 квадратни фута, 6 спални и 7 бани и е закупена за 3,5 милиона долара през май 2000 г. След това той продаде дома си през 2014 г. за 9,9 милиона долара. Освен това той е запазил къщата си в Нортридж, Калифорния на пазара за 729 000 долара.

Статус на връзка с Пайпър Гудинг

С кого се среща Пайпър Гудинг? Бащата и майката на Пайпър се разведоха след 23 години брак. Всичко вървеше гладко между двойката до 2004 г., когато Сара подаде молба за развод от съпруга си, позовавайки се на непреодолими различия. На 19 януари 2017 г. Куба законно подаде молба за развод на съпругата си. Той поиска съвместно юридическо и физическо попечителство над дъщеря им Пайпър в този случай. В момента Пайпър се фокусира върху обучението си и се появява по-рядко в медиите в резултат на развода на родителите си. Статусът на връзката на Пайпър също е, че в момента тя е необвързана.

Популярни Публикации