Пади Пимбълт - Възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Пади Пимбълт е известен британски ММА боец, личност в социалните медии, спортист и предприемач от Ливърпул, Англия. В нацията той е известен като Paddy The Baddy. Paddy има професионален MMA рекорд от 16-3-0 като професионален MMA боец ​​(победа-загуба-равно). Научете повече за Paddy Pimblett Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име Пади Пимбълт
Псевдоним Педи
Известен като ММА боец
Рождена дата 1 март 1995 г
Възраст на 26 години
Хороскоп Водолей
Родно място Ливърпул, Англия, Великобритания
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 70 кг
Измервания на тялото N/A
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Пади Пимбълт

Пади Пимбълт беше роден на 1 март 1995 г , на родители в Ливърпул, Англия, Обединеното кралство. Той е роден в смесено семейство и практикува християнството. Що се отнася до възрастта му, Пади Пимбълт е на 26 години. Пади не разкрива имената на родителите или братята и сестрите си. Според нашето разследване бащата на Пади е собственик на бизнес, а майка му е майка, която си стои вкъщи. Пимбълт обича да прекарва време със своите родители, братя и племенници.

Височина и тегло на Пади Пимбълт

Пади Пимбълт поддържа тялото си активно и във форма. Той е висок 5 фута и 10 инча (в метри 1,77 м). Физическото му тегло, според докладите, е 70 кг. Пади обикновено носи косата си в дълга руса коса. Със сините си очи той изглежда смел.Нетната стойност на Пади Пимбълт 2022 г

Колко е нетната стойност на Пади Пимбълт? Нетното състояние на Пади Пимбълт е между 1 милион и 5 милиона долара към 2022 г . Отличната му професия на хвърляч на копие е основният му източник на пари.

кариера

Нека ви кажа. Пади Пимбълт започва да се занимава с бойни изкуства в ранна възраст. Нека ви кажа, че Пади дебютира в бокса, когато беше на 17 години. В първия си двубой той спечели чрез събмишън. Pimblett се изправи срещу Nathan Thompson в първия си професионален Legacy мач през октомври 2012 г. Paddy спечели битката с технически нокаут.

Освен това е учил жиу-джицу и има черен колан по бразилско жиу-джицу. Paddy започва професионалната си ММА кариера, след като сключва договор за бой с CWFC. След това той подписа сделка с Cage Warriors Fighting Championship. Той се състезава в много битки за Cage Warriors Fighting Championship. Paddy спечели битката си с Florian Calin с единодушно съдийско решение. По-късно в кариерата си той се бие с ММА бойци като французина Johnny Frachey, Brave CF, Decky Dalton и други. Paddy The Baddy завърши своята ММА кариера с рекорд 16-3-0 (победа-загуба-равно). Неговите 16 победи включват пет нокаута (KO), седем събмишъна и четири решения. Той беше победен в три битки, две със съдийско решение и една по искане. Той е смятан за най-забавния боец ​​в Обединеното кралство поради безупречните си ММА способности.

Пади Пимбълт приятелка и запознанства

С кого се среща Пади Пимбълт? Paddy The Baddy е в дългогодишна връзка с партньора си. Според страницата й във Фейсбук Пади сподели много снимки с приятелката си. Той обаче не разкрива пред обществеността самоличността на приятелката си. Според снимките двойката обича да пътува до различни места. Според съобщенията Пади Пимбълт е предложил брак на дългогодишния си партньор през февруари 2020 г.

Популярни Публикации