P2istheName Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

P2istheName е YouTuber и фигура в социалните медии от Съединените щати. P2istheName е добре известен с публикуването на видео и съдържание за игри в своя YouTube канал P2istheName, включително Pranks!, Vlogs, Fortnite is life, NBA 2k17 gameplay, Miss Thotiana, Nate Robinson series и Rookie 55 Overall протектор за боя. Освен това той е активен в Twitter, Tiki’s Tok и Instagram. Знайте всичко за P2istheName Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: P2istheName
Дата на раждане: 23 април 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: YouTube звезда и личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,2 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност американски

Биография на P2istheName

P2istheName е 23-годишен американски Youtuber и личност в социалните медии. Той е роден в Съединените американски щати на 23 април 1998 г. Няма информация за имената на баща му или майка му. Фил е неговото собствено име. Изглежда, че е единствено дете, тъй като никога не е споменавано за братя и сестри.

По същия начин няма налична информация за неговия етнически произход или религия. Телецът е неговата зодия. Няма налична информация за неговото образование, гимназия или колеж. Освен това той може да е завършил гимназия или студент в зависимост от възрастта си.Височина и тегло

P2istheName има тъмни очи и тъмна коса. Освен това няма информация за измерванията на неговия ръст, тегло, талия, гърди или бедра и изглежда, че има добре поддържана физика.

кариера

P2istheName е YouTuber и личност в социалните медии в момента на кариерата си. На 16 май 2011 г. той стартира своя акаунт в YouTube, P2istheName. Той качва видеоклипове за игри в канала си в YouTube, включително Pranks!, Vlogs, Fortnite is life, NBA 2k17 gameplay, Miss Thotiana, Nate Robinson series и Rookie 55 Overall протектор за боя.

Освен това той споделя забавление, игра на зверове, модерна музика, съвети и трикове за игри и новини за игри. Освен това той има втори канал в YouTube, наречен P2Plays, който стартира на 4 февруари 2020 г. Песента е сравнима с основния канал в YouTube по отношение на съдържанието.

Неговите най-популярни видеоклипове в YouTube са MY DUOS PARTNER IS A FORTNITE HACKER… и MY DUOS PARTNER IS A FORTNITE HACKER… Срещнах готин модел във Fortnite и я заведох на СКЪПА среща *Най-щастливият ден*, отидох на училище и открих НАЙ-ДОБРИЯТ играч на Fortnite в клас! НАЙ-ДОБРИЯТ ЛИ Е? и ЗА ПЪРВИ ПЪТ, FORTNITE: ПЕТЪК 13-ТИ ЧИСТО НОВ ИГРОВ РЕЖИМ! ЛУД РЕЖИМ НА ИГРАЛА! и да играя Fortnite С МОЯТА СРЕДНА УЧИЛИЩА! (Instagram модел).

Той е активен и в други социални медийни платформи като Twitter, Instagram и Facebook, където е натрупал хиляди последователи по целия свят. Освен това акаунтите му в социалните медии събраха хиляди последователи. Освен това той стартира своята линия за дрехи Wally Co.

Нетната стойност на P2istheName през 2022 г

Предвижда се P2istheName да има нетна стойност от приблизително ,2 милиона към октомври 2022 г. Нетната му стойност е повлияна от популярните му канали в YouTube, профил в социалните медии, публикации в Instagram и реклами, наред с други неща. Няма информация за неговата заплата, автомобил или местожителство.

P2istheName Приятелка и запознанства

P2istheName е прав, неженен мъж. Той е скромен и свободолюбив човек. В момента няма информация за връзката или аферите му. Освен това няма информация за предишни връзки.

Той беше въвлечен в скандали и противоречия поради своите заглавки и миниатюри в стил clickbait. Публиката му се състоеше от деца. Освен това той беше обвинен в насърчаване на вярност към банди и бандитска култура чрез различни форми на информация. В резултат на това въздействието му върху това видео предизвика слухове и разногласия около канала.

Популярни Публикации